Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
76 letni Cecil Chao oferuje 65 milionów dolarów dla mężczyzny, który podbije serce jego córki.

Nie ważne czy potencjalny adorator jest zamożny, ważne aby był dobrym człowiekiem o wielkim sercu.

Historia dziwna, jednak prawdziwa w której jednak tkwi pewien haczyk:
Haczyk tkwi w tym, że córka zamożnego milionera wiosną poślubiła swoją partnerkę. Córka po prostu jest lesbijką, jednak sam ojciec, wydaje się, że nie dopuszcza do siebie tej wiadomości i zaprzecza tym doniesieniom.
Taką pokazna sumkę otrzyma ten, który zmieni preferencje seksualne 33 - letniej Gigi, która od kilku miesięcy jest w legalnym związku z inną kobietą zawartym we Francji ze względu na to, że małżeństwa w Hongkongu tej samej płci nie są uznawane.

Ojciec podkreśla wiele zalet córki, wspominając o jej pracy w wolontariacie, obdarzonej talentami, wyglądem. Wspomina o jej oddaniu względem rodziców, hojności ale odrzuca za to "fałszywe informacje" na temat jej związku.

No to sadole próbujcie.

Tekst przerobiony/przetłumaczony, nie kopiowany żywcem.
Zgłoś
j................s 2012-09-27, 17:01 1
Dawaj namiary..
Zgłoś
AdmirałFloty 2012-09-27, 17:07 22
Dajcie mnie tę ździrę...

podpis użytkownika

J🤬
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
r................3 2012-09-27, 17:16 3
zostawcie ją w spokoju!

lezby są spoko
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-09-27, 17:27 3
C🤬ja spróbują Pieprzona ściema internetowa... jakich w p🤬dę i jeszcze trochę krąży po tym wirtualnym świecie... zapewne historia pochodzi z jakiejś afrykańskiej wioski od pracującego wolontariusza...

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
C................y 2012-09-27, 18:25 41
Oto córka i ojciec. Jak na 33 lata nie jest zła i nie jeden z was r🤬ałby bez tych milionów (ale i tak nikt z was nie por🤬a, bo trza kogoś wyjątkowego, więc muszę się tym zając osobiście )
Zgłoś
m................m 2012-09-27, 18:34 2
Azjatka? I tak pewnie ma k🤬sa.
Zgłoś
m................s 2012-09-27, 19:31
eeee, za stara
Zgłoś
p................r 2012-09-27, 19:58 2
Niech ja sam porządnie wyr🤬a to może zmądrzeje
Zgłoś
adaskowro 2012-09-27, 22:18
@mr_9mm

i właśnie to czyni ją zajebistą
Zgłoś
a................0 2012-09-28, 2:41 1
Problem? Umówić się z nią, ustawić wszystko, podzielić się z nią pieniędzmi i sp🤬olić z powrotem do Polski
Zgłoś
vass 2012-09-28, 3:12 2
Zbałamucić dwie i stworzyć trójkąt
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-09-28, 3:30 1
Czekam na informacje gdzie się zgłosić, jak się uda podbić jej serce wysyłam każdemu aktywnemu sadolowi prawdziwe piwo!
Zgłoś
Schabik 2012-09-28, 7:15
umówić się z nią na stworzenie pozorów w zamian za oddanie jej części z tych 65 milionów
Zgłoś
P................n 2012-09-28, 10:15 2
Ja bym ją r🤬ał za darmo. Ba! Nawet bym dopłacił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie