69 i gotowanie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
Tak tu się miło zrobiło, że aż nie wypada przeszkadzać, ale nie mogłem się powstrzymać.
Martina napisał/a:
nie krępuj się
Kiedy ja taki nieśmiały i wstydliwy...
tak Linekk, milusio sie w koncu zrobilo, ale nie sadzilam ze wywolam taka dyskusje tym tematem.
teraz wiem, po wypowiedziach co poniektorych, kto chodzi do gimnazjum, kto ma zone, kto pisal przy dziewczynie etc. a kto po prostu chce byc mega zajebistym dżordżem na forum, bo w rzeczywistosci nie moze. Ludzie zrzuccie maski, badzcie soba, po co udawac kogos kim sie nie jest i mowic cos co tylko podkusi do debilnych tekstow?
taka mala refleksja...
teraz wiem, po wypowiedziach co poniektorych, kto chodzi do gimnazjum, kto ma zone, kto pisal przy dziewczynie etc. a kto po prostu chce byc mega zajebistym dżordżem na forum, bo w rzeczywistosci nie moze. Ludzie zrzuccie maski, badzcie soba, po co udawac kogos kim sie nie jest i mowic cos co tylko podkusi do debilnych tekstow?
taka mala refleksja...
hahahaha ZAJEBISTY DŻORDŻ hahaha wchodzi na stałe do mojego słownika
Sis, a może wyjawisz swoje typy?
Sis, a może wyjawisz swoje typy?
A ja sobie tak czytam, i czytam niby się uśmiecham niby nie, jakieś głupie teksty od każdego przeczytałem, puenta?: kilku ludzi chyba sobie tutaj wiek zawyżyło... A co do Kobiet... eh nie da rady spełnić ich wszystkich wymagań... jedyne co masz robić kochać ją i starać się jak cholera, reszta sama się ułoży ot tyle ile wiem może mało, może dużo mi starcza jakoś żyje. Co do gotowania z tymi kubkami smakowymi możliwe... problem polega na tym że większość facetów nie umie jednak gotować, a kobiety no proste? A co do obiadków może być spalone^^ ważne że się starała, nie musi umieć gotować:],
Peace and Love.... God bless you and whatever you want.
Peace and Love.... God bless you and whatever you want.
snout napisał/a:
daj dobry przyklad, do łopaty sis !
Could you please instantly and permanently GTFO?
snout, czyny spoleczne odpracowywalam na budowie wiec lopata mi nie straszna. poza tym nie jestem feministka.
...ani archeologiem.
wiec nie wiem...quo vadis snout?
...ani archeologiem.
wiec nie wiem...quo vadis snout?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie