69 i gotowanie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Chyba chodziło ci o prawdziwą kobietę. Mężczyzna nie musi umieć gotować, od tego właśnie są kobiety. Żart z brodą i do tego spalony. Żenua.
Mysle ze kobity z 69 problemu nie maja. Obsluga penisa jest tak prosta ze mala bania, za to poradz sobie z zadowoleniem kobiety oralnie. Trza miec talent!! a co do gotowania, tak sie chwalicie ze jestescie lepszymi kucharzami....
sisteragent napisał/a:
a co do gotowania, tak sie chwalicie ze jestescie lepszymi kucharzami....
Pokaz mi jakiegos szefa kuchni w hotelu/restauracji kobiete. Podpowiem Ci - nie znajdziesz. Przykra prawda lecz to my mamy lepszy dryg do gotowania i to my jestesmy w tym najlepsi. Druga sprawa to to, ze w domu dla was, kobiet nam podrzednych, gotowac sie nie chce. pozdrawiam
~sisteragent "za to poradz sobie z zadowoleniem kobiety oralnie" Może źle trafiłaś.. nie żebym się chwalił, nic z tych rzeczy, po prostu się staram i jeszcze nie zawiodłem
sisteragent napisał/a:
Chcialabym Cie poznac i porozmawiac z Toba na ten temat, a wlasciwie tak po babsku wydrzec morde- bo mi nie pasujesz
![]()
Po tej wypowiedzi wnioskuję że słabo gotujesz.
czlapi, wybacz Czlapi, mam juz prawdziwego mezczyzne przy swoim boku
ale wpasc mozesz na urodziny w czwartek
a co do mojego gotowania, jakby nie mnie oceniac
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie