Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mateo. 2017-07-03, 18:41 12
Ja jebie, ale zap🤬lają. I to są wyścigi dla ludzi z jajami ze stali, a nie ta p🤬dowata Formuła 1
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2017-07-03, 18:48 1
Jeden już taki był, z p🤬dowatej F1, i nie dał rady... niejaki R.K
Zgłoś
adamov 2017-07-03, 18:49 3
Podziwiam ich, trzeba mieć na prawdę duże umiejętności i wielkie jaja a formuła 1 to ciota i c🤬j

podpis użytkownika

Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
Zgłoś
wodociagi 2017-07-03, 19:22
01:00 gość co szczęśliwy j🤬iutki hehe
Zgłoś
Moby_Dick 2017-07-03, 19:41 1
Najszybszy sport samochodowy.
A ja sie zawsze zastanawiam kto jest bardziej szczęśliwy. Kierowca, że dojechał do mety, czy kibic, że przeżył cały rajd stojąc k🤬a na zakręcie.

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
BrianGriffin 2017-07-03, 20:12 1
Podobno odwołali jakiś OS, bo plebs bez szkoły stał na trasie

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
RAZAK 2017-07-03, 20:23
ja w Colinie mc realy na maksymalnym asystencie dohamowania tak nie śmigałem...

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
monster garage 2017-07-03, 20:42
Krzychu kadetem tera !!!!
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2017-07-03, 21:59 6
mateo91g napisał/a:

Ja jebie, ale zap🤬lają. I to są wyścigi dla ludzi z jajami ze stali, a nie ta p🤬dowata Formuła 1

To są rajdy, a p🤬dowata Formuła 1 to wyścigi.

PS. Taką rajdówką bez problemu byś ruszył, bolidem niekoniecznie. Idź na gokarty, ręce będą Cię boleć bardziej niż od całodziennego trzepania do kobiet sadola. Ciekawe czy wyjdziesz na p🤬deczkę?
Zgłoś
karokl 2017-07-03, 22:40 2

Relacja z minionej rundy Wrc która miała miejsce w naszym kraju..... zapraszam do polubienia mojego kanału na youtube
Zgłoś
TheColt 2017-07-04, 0:22
Jest moc piwo poszlo juz po pierwszym przelocie

podpis użytkownika

Motomaniak? Zapraszam
facebook.com/CoolCarsOnYourWall
Zgłoś
igorektgk 2017-07-04, 0:31
mateo91g napisał/a:

No to żeś doj🤬 panie Obstawiam że nie dałbyś rady zrobić jednego pełnego okrążenia toru w bolidzie F1 tak jak zresztą większość przeciętnych kierowców.Zobacz sobie jak męczył się Hammond w bolidzie Renault w jednym ze starszych odcinków Top Gear.
Zgłoś
B................R 2017-07-04, 2:51 1
igorektgk napisał/a:

No to żeś doj🤬 panie Obstawiam że nie dałbyś rady zrobić jednego pełnego okrążenia toru w bolidzie F1 tak jak zresztą większość przeciętnych kierowców.Zobacz sobie jak męczył się Hammond w bolidzie Renault w jednym ze starszych odcinków Top Gear.

No i dooglądaj jak Clarkson tłumaczył na czym polega problem z wchodzeniem bolidem w zakręty ze zbyt MAŁĄ prędkością którą natomiast twój mózg uznaje za w c🤬j za dużą...
Zgłoś
b0r000 2017-07-04, 3:12
Ostatnio zacząłem sobie grać nowego DiRT 4
Patrząc na to jak ci tutaj zap🤬lają mogę stwierdzić, że ja w tej grze jeżdżę jak starszy pan w niedziele do kościoła
Szacun dla nich
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie