👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jaki problem przypomnieć sobie stare czasy? Radzieckie telewizory pewnie jeszcze działają
P.S. We Wrocławiu jest PadBar, gdzie stoi taka osmiobitówka, można sobie kupić piwko i pograć za darmo, świetna sprawa, czasami wybieram się tam z kolegami lub dziewczyną, poszukajcie, może i w waszym mieście jest taki lokal.
Pozdrawiam

P.S. We Wrocławiu jest PadBar, gdzie stoi taka osmiobitówka, można sobie kupić piwko i pograć za darmo, świetna sprawa, czasami wybieram się tam z kolegami lub dziewczyną, poszukajcie, może i w waszym mieście jest taki lokal.
Pozdrawiam

Pamiętam gry ze złotej piątki: Dizzy i Big Nose to były gry. Najbardziej irytował fakt, że nie dało się robić save game. Panie i Panowie te czasy już nie powrócą, możemy jedynie być szczęśliwi, że mogliśmy wtedy być dziećmi.

@Sewcio86
O ile dobrze kojarzę to soundtrack z 1 etapu Jurassic Park NES
Zajebisty kawałek
O ile dobrze kojarzę to soundtrack z 1 etapu Jurassic Park NES

Oooo ta muzyczka do 10 sekundy to z Jurassic Parku. Ale sie balem intra do tej gierki za dzieciaka.

Kuurrrwa, te uczucie gdy zna się wszystkich bohaterów z autopsji przedtelewizyjnej.
petru23 napisał/a:
niech gimby wiedzą jak za moich czasów wyglądały gry na konsole
![]()
30 sekunda co to jest?! Od 2-3 lat usiłuję sobie tytuł przypomnieć.

Morthaliar napisał/a:
30 sekunda co to jest?! Od 2-3 lat usiłuję sobie tytuł przypomnieć.
to Adventures of lolo

Tych czasów nigdy nie zapomnę.
Najcięższy ROM jaki miałem i wyglądał jak pamięć RAM to Gauntlet 2. W inne gry jakie grałem i polecam z pierwszego zestawu (i filimku):
Mario
Adventure Island 3
Tom & Jerry
Blades of Steel
Race America
Rushn Attack
Super Robin Hood
Tank 1990
Trojan
F1 Race
Ice Climber
Galaga
Bomberman
Mappy
Nuts & Milk
Kid Icarus
Championship Lode Runner
No i wiele innych
Dużo też grałem w mało znaną grę ale świetną:
Hi no Tori - Houou Hen - Gaou no Bouken
Trzeba zebrać 9 kawałków obrazu i jest 8 albo 9 plansz bo chyba jakaś się powtarza tematycznie.
A tutaj time attack: /watch?v=UHFRJ_ffsCE
Najcięższy ROM jaki miałem i wyglądał jak pamięć RAM to Gauntlet 2. W inne gry jakie grałem i polecam z pierwszego zestawu (i filimku):
Mario
Adventure Island 3
Tom & Jerry
Blades of Steel
Race America
Rushn Attack
Super Robin Hood
Tank 1990
Trojan
F1 Race
Ice Climber
Galaga
Bomberman
Mappy
Nuts & Milk
Kid Icarus
Championship Lode Runner
No i wiele innych
Dużo też grałem w mało znaną grę ale świetną:
Hi no Tori - Houou Hen - Gaou no Bouken
Trzeba zebrać 9 kawałków obrazu i jest 8 albo 9 plansz bo chyba jakaś się powtarza tematycznie.
A tutaj time attack: /watch?v=UHFRJ_ffsCE

Ja również grywałem w te 8-bitowe gry, ale jakoś wolę te najnowsze. Mają lepszą grafikę, grywalność jest spoko (a w niektórych tytułach nawet zajebista) i po prostu wciągają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie