👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Brakuje mi tutaj serii kunio taki "Tsubasa" na pegazloma albo bijatyki też były dobre można bylo robić combosy na dwóch playerów.Widząc parę zapomnianych tytułów znowu czuję to co czułem grając w te gry,nostalgia pełną gębą.Piwo.
Czy tylko ja jak na to patrze mam ochotę odkurzyć starego pegazusa?

To były czasy nie to co teraz, byle grafika była lepsza zero grywalności. Chyba zakupie sobie pegazusa.
Jak widzę pojawi się Megaman ta gra to dopiero istne, piekło próba przejścia była prawie jak samobójstwo.
Pamiętam jak zagrywałem się w Adventure Island i Gold Medal Chellange 92 ( najlepsza olimpiada na pegasusa, ale rzadko spotykana ), ojciec kolegi jeździł na stadion do Warszawy i handlował kasetami VHS,
przy okazji kupował katridże, cała reklamówka się nazbierała. Czasami trafiały się perełki jak np: Kunio Kun Soccer, Tiny Toon Adventure, albo wymienione wyżej ( Adventure Island jedynka był na składankach ale 2, 3 i 4 ciężko było dostać ).
Pamiętam jak zagrywałem się w Adventure Island i Gold Medal Chellange 92 ( najlepsza olimpiada na pegasusa, ale rzadko spotykana ), ojciec kolegi jeździł na stadion do Warszawy i handlował kasetami VHS,
przy okazji kupował katridże, cała reklamówka się nazbierała. Czasami trafiały się perełki jak np: Kunio Kun Soccer, Tiny Toon Adventure, albo wymienione wyżej ( Adventure Island jedynka był na składankach ale 2, 3 i 4 ciężko było dostać ).

socjalmmv napisał/a:
To były czasy nie to co teraz, byle grafika była lepsza zero grywalności. Chyba zakupie sobie pegazusa.
Widzialem ostatnio na allegro za 120zl z kartonem gier gratis.

P.S.
Czemu jeszcze nie widzialem tutaj gameplay'a Battle City, GI Joe, Samurai Pizza Cats ani, co najwazniejsze, Gunsmoke?!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie