👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tytułu najgorszej drużyny w Polsce nie obroni także.... po 23 porażkach z rzędu zespół zremisował 2:2
padłem ahahhahahaha
filmik i inicjatywa autora dobra tak, że cipsko lizać

filmik i inicjatywa autora dobra tak, że cipsko lizać

To jest to czego brakuje sadolowi
Prawdziwego śmiesznego filmu.
Kwitesencja polskiej piłki. Nie spinać się tu.
PIWO!
Prawdziwego śmiesznego filmu.
Kwitesencja polskiej piłki. Nie spinać się tu.
PIWO!
Trzeba przyznać - zrobione z polotem i pomysłem - teraz tylko tak trzymać

już się nie mogę doczekać 3 części
chociaż przy pierwszej trochę bardziej się uśmiałem

Świetny cykl, koleś ma bardzo dobry kanał i teraz nowy pomysł na zajebisty cykl. I bynajmniej nie czuć żadnego "hejtu" czy wywyższania się nad chłopakami grającymi w niższych ligach, a co najwyżej pokazanie tego wszystkiego z humorem i przymrużeniem oka. Ja czekam na więcej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie