👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tytułu najgorszej drużyny w Polsce nie obroni także.... po 23 porażkach z rzędu zespół zremisował 2:2
padłem ahahhahahaha
filmik i inicjatywa autora dobra tak, że cipsko lizać

filmik i inicjatywa autora dobra tak, że cipsko lizać

K🤬a ludzie z pasja opłacając prawie wszystko ze swoich pieniędzy, ale zawsze się znajdzie jakiś pedał co ich hejtuje ..Pozdrowienia dla krypto pedałów..

a starzal... cipsko lizac
jak bym nie lezal to bym sie wyj🤬

jak bym nie lezal to bym sie wyj🤬

To jest to czego brakuje sadolowi
Prawdziwego śmiesznego filmu.
Kwitesencja polskiej piłki. Nie spinać się tu.
PIWO!
Prawdziwego śmiesznego filmu.
Kwitesencja polskiej piłki. Nie spinać się tu.
PIWO!
Trzeba przyznać - zrobione z polotem i pomysłem - teraz tylko tak trzymać

kwasix gburze to nie jest hejt po pierwsze, a po drugie chlopaki dzięki autorowi już są bardziej znani niż wszystkie Polskie ligi no może z wyjątkiem ekstraklasy i 1ligi.
Filmik przec🤬j, czekam na kolejne wydanie magazynu
Filmik przec🤬j, czekam na kolejne wydanie magazynu

już się nie mogę doczekać 3 części
chociaż przy pierwszej trochę bardziej się uśmiałem

Świetny cykl, koleś ma bardzo dobry kanał i teraz nowy pomysł na zajebisty cykl. I bynajmniej nie czuć żadnego "hejtu" czy wywyższania się nad chłopakami grającymi w niższych ligach, a co najwyżej pokazanie tego wszystkiego z humorem i przymrużeniem oka. Ja czekam na więcej

Typek ma naprawde wyjeb*ny kanał na yt ale i tak jakies gowna jak abstrac🤬je itp beda mieli wiecej widzow...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie