Cofamy się w czasie, aby poznać zaległą kolejkę T-mobile ekstraklasy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"5 minut sie zajebmy a potem 10 minut odpoczynku" Dobre hasło podsumowujące aktualne wybory.
konto usunięte
2014-11-18, 10:40
konto usunięte
2014-11-18, 10:56
hahaha trener mnie zabił: "no taki, żeby nie grać bez trenera". Mistrz logiki:D. No chyba, że ich celem jest posiadanie 0 punktów
Leci browar
Fajny materiał i mam nadzieję na więcej
@vanarturro ja wiem, że czytanie ze zrozumieniem to dla niektórych wyzwanie ale żeby nie umieć słuchać ze zrozumieniem?
konto usunięte
2014-11-18, 11:22
początkowo jakoś Liga Majstrów mnie nie zainponowała ale uważam po czasie, że zajebisty materiał facet robi i czuję się jakbym oglądał krót c+

Piwko !
konto usunięte
2014-11-18, 11:30
czekalem na pojedynek tych gigantów. prawdziwe el klasyko
Jak widzę tych przepłacanych lalusiów z extraklasy to mi się rzygać chce. Tu jest futbol - fajne akcje, chęci, atmosfera w zespole i zabawa. A nie tylko zabawa.
konto usunięte
2014-11-18, 11:55
Podsumowanie kolejek lepiej im wychodzi...
Aż polubiłem coco jambo na fejsie xD
A 8 liga jest za je bi sta!
konto usunięte
2014-11-18, 16:21
Kto myślał, że będzie nudny i wyrównany mecz, ten się przeliczył
konto usunięte
2014-11-18, 22:05
nie przepadam za piłką nożną, ale ten mecz jest wybitnie pozytywny
konto usunięte
2014-11-18, 22:43
Gość komentuje jak Jan Wężyk z Zooolimpiady z tvnu