Cytat:
To już trzecia część dobrze znanej serii Recoil. BJ Baldwin po raz kolejny zasiadł za sterami swojej ekstremalnej maszyny o mocy ponad 800 koni mechanicznych, która tym razem posłużyła mu do ścigania złośliwej kreatury.
Jak zwykle nie zabrakło niesamowitych ujęć, a najlepsze są oczywiście te, które przedstawiają masywne skoki oraz pracę imponującego układu zawieszenia w Trophy Truck. Miejsce akcji to malownicze Wybrzeże Północno-Zachodnie, znajdujące się w środkowej części pacyficznego wybrzeża Ameryki Północnej.
Chciał bym mieć takie zawieszenie w swoim Fiacie
Zwykła obita blacho klatka z doładowanym V8 i w kij miękkim zawieszeniem... nawet nie zależnego z tyłu nie ma i środek ciężkości zbyt mocno z przodu :/ Niesamowicie podoba mi się pedał sprzęgła, i ujęcia z pracy zawieszenia
A ogólnie to super, piwko
podpis użytkownika
Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
normalnie jak czasem w GTA, jedziesz jedziesz i nie ma żadnego innego auto aby się przesiąść
2:46 - kamerzysta zostawia brązowy ślad
Konto usunięte
2015-11-11, 20:32
Dobra Sadole, składamy się na jednego takiego i z od razu mówię , "pierwszy"
Konto usunięte
2015-11-11, 20:42
Mam nadzieję, że ktoś odstrzeli tego świra. Tak zapieprzać po mieście i to jeszcze na przełaj.
Według mnie filmik w Meksyku był lepszy.
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Dlaczego moto"sporty" uważam za h🤬jowe ??
Konto usunięte
2015-11-11, 20:51
Zawieszenie w sam raz na nasze drogi, zazdroszczę
Konto usunięte
2015-11-11, 21:00
Zrobię kiedyś coś takiego z Poloneza Trucka, tylko będzie wyglądać bardziej dyskretnie. Miny Bolidowej Młodzieży Wiejskiej bezcenne i chyba frajda jakiej nie da żadne Ferrari, Lambo czy Koenigsegg, szczególnie w terenie.
U mnie na wsi bym tym poszalał, bezdroży i pól dookoła dużo ;D
@up zawieszenie nie miękkie tylko twarde. Jak by miał miękkie to przy skoku by od razu dobiło i całe uderzenie przeszło by na ramę. Tak samo jak w fullcrosach do skoków. Też jest twarde zawieszenie. Z kolei enduro ma miękkie ale na nich nie należy skakać.
Piękny materiał, a nie jakieś pedalskie wycieczki krajoznawcze po miesićie klubu 200+, które ostatnio pokazały się na głównej.