👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mięśnie brzucha i pleców to chyba jedne z najwolniej tracących swoją siłę, jak za młodu wytrenujesz to będziesz mieć do śmierci.

T3RMINATOR napisał/a:
89 lat i taka krzepa
Miał sporo czasu na trening.

niezły dziadek poderwał 4 razy więcej od 4 razy młodszych sadoli

AyCaramba napisał/a:
W jego wieku to proszenie się o wylew.
To nie jest tak, że skończył 89 lat i nagle zaczął podnosić 100, potem 140 i 180 kg. Mógł do tego dochodzić nawet kilkadziesiąt lat, tkanka chrzęstna, ścięgna, ścianki żył, tętnic itp są "przyzwyczajone" do tego rodzaju wysiłku. Wylewu dostaniesz prędzej wstając z kanapy po wieloletnim wieloletnich sesjach oglądania ulubionego TVP Info z dzienną średnią kroków 800.
To raczej 180 lbs (funtów) czyli jakieś 81,6 kg. Przecież widać jak to się majta w powietrzu! 180 kg to razem z dziadkiem, ale i tak szacun dla seniora!
serenity napisał/a:
To raczej 180 lbs (funtów) czyli jakieś 81,6 kg. Przecież widać jak to się majta w powietrzu! 180 kg to razem z dziadkiem, ale i tak szacun dla seniora!
widać, że nigdy nie byłeś na siłowni kretynie
to jest dokładnie 180kg (405 funtów)
luka91 napisał/a:
Ty jesteś kretynem bo gość ewidentnie mówi hundred and fourty seven pounds czyli trochę ponad 73kg
luka91 napisał/a:
Dobra sorki podawał wagę dziadka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie