9 latek zdumiewajaco madrze mowi o sensie zycia..
Angielski wymagany, aczkolwiek wydaje mi sie ze kazdy bedzie w stanie to zrozumiec. Jesli nie - wstawie tlumaczenie
I szczerze mowiac.. To dziecko juz teraz rozumie wiecej niz niejeden dorosly..
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gostek z synestezją to ma fajnie, ja muszę za nią płacić co jakiś czas.
konto usunięte
2013-04-09, 23:06
fajny dzieciak

jeśli już zastanawia się nad takimi problemami to pewnie wyrośnie z niego ktoś nienormalny: myślący i posiadający własną opinię, oby miał twardą dupę bo takim bydło nie odpuszcza.
konto usunięte
2013-04-09, 23:11
Jak się z dzieciakiem rozmawia na poważne tematy, to potem dzieciak uczy się kreatywnego myślenia i wyrasta na sensownego człowieka. Można oczywiście pytać dziecko czy zrobiło "a a", karmić na samolocik, albo mówić do niego sepleniąc...
Fajnie, że wyrośnie na indywidualistę, który może dużo zmienić i zapewne usłyszymy o nim, o ile dożyjemy, ale szkoda, że za inteligencję rówieśnicy go zgnoją, bo jest inny, lepszy, z zazdrości...
konto usunięte
2013-04-09, 23:36
up@ popłynęłaś chyba odrobinę.
konto usunięte
2013-04-10, 0:12
Rzygać mi się chce od tych zachwytów, dzieciak nie jest mądrzejszy od większości dorosłych, więc skąd te ochy i achy. Jakby to samo powiedział jakiś bloger to byście pomyśleli thank you captain obvious. A, że powiedział dzieciak to sikacie z zachwytu. Znałem dzieciaka, który był lepszy z matematyki od niektórych studentów, to jest talent. Ale ten? Zwykły inteligentny dzieciak.
pacyfista napisał/a:
Rzygać mi się chce od tych zachwytów, dzieciak nie jest mądrzejszy od większości dorosłych, więc skąd te ochy i achy. Jakby to samo powiedział jakiś bloger to byście pomyśleli thank you captain obvious. A, że powiedział dzieciak to sikacie z zachwytu. Znałem dzieciaka, który był lepszy z matematyki od niektórych studentów, to jest talent. Ale ten? Zwykły inteligentny dzieciak.
Pewnie ze jest, a Ty jestes jednym z przykladow tych doroslych

)
konto usunięte
2013-04-10, 0:46
@up
Czyli tych, od których nie jest mądrzejszy, bo tak napisałem. Ty jesteś jednym z tych, od których JEST mądrzejszy.
czytam wasze komentarze i sram na klopie. Tyle mam Wam do powiedzenia.
A młody ciekawe rzeczy mówi.