Główna Poczekalnia (7) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BrainSeeker 2014-02-09, 3:13 3
Zgłoś
sipa 2014-02-09, 3:20
Jak zazwyczaj nie lubię zawierać głosu w tak pustych tematach mających z reguły wyznaczony cel: wzbudzenie ostrej dyskusji i konfrontacji tak tym razem nie mogłem się powstrzymać, Panie DUST DEVIL proszę zdaj sobie sprawę że odsetek ludzi w naszym pięknym kraju jest bardzo niezadowolona z istniejącego systemu, wielu z nich w tym i ja to ludzie pracujących po 10-12h na dzień wiec jedyną obroną przed obecnie panującym chaosem jest odpowiednie oddawanie głosu podczas wyborów.
Proszę podaj mi możliwa opcje ludzi mieszkających po 300-400km od stolicy, chociaż osobiście staram się bywać w stolicy na rocznicach ważnych wydarzeń historycznych naszego kraju, rozumiem ludzi których po prostu nie stać na takowy wydatek, dojazdu i uczestnictwa w obchodach manifestacjach co nie znaczy że są to typowi trolle internetowi którzy swoje niezadowolenie potrafią wyrazić tylko na sadisticu czy innych portalach. Również wrzucanie wszystkich ludzi o poglądach prawicowych do jednego worka jest strasznie nie sprawiedliwe, mnie również denerwuje fakt wyrzucania przez niektórych "Prawicowców" sformułowania "lewak" pewnym osobom o innych poglądach bez uprzedniego zapoznania się z nimi oraz dużego nadużywania tego określenia, co nie zmiana faktu że obecny system to idealna maszynka do rabowania pieniędzy z konta każdego uczciwie pracującego Polaka i powód do traktowania każdego nacjonalisty jako faszysty czy nazisty, ba bliżej naziście do socjalisty niż do liberała.
serdecznie pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 4:33 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 10:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vaas21 2014-02-09, 12:17
Zgłoś
sipa 2014-02-09, 12:43
DUST DEVIL, jako że była to sobota "późny wieczór" byłem po kilku piwkach czytając na trzeźwo twój temat nabiera innego wymiaru, przyznam Ci rację z twierdzeniem że większość tylko siedzi na zadzie i pisze jak to źle mimo sam z chęcią znalazłbym i środki i trochę czasu na wyjazd w celu manifestacji swoich poglądów, boje się być źle zrozumiany i przypisany do zupełnie innych poglądów niż bym zmierzał tak jak to było min. po Marszu Niepodległości. Osobiście strasznie denerwują mnie ludzi krzyczący na prawo i lewo "lewakiem" to bardziej szkodzi idei (zresztą słusznej) liberalnej (oczywiście mowa o liberalizmie gospodarczym, nie jestem zwolennikiem liberalizmu kulturowego) Ludzie po prostu słysząc wielokrotnie to sformułowanie będą czuć niechęć i dalej idąc tym tropem bez zastanowienia wrzucą wszystkich ludzi o tych poglądach, a nawet samą myśl do jednego worka i marnują swój głos wyborczy.Przyznaje racje chociaż nie wszystko popieram piwo leci(tak nie wiem wirtualne piwa nic nie znaczą) i Szkoda że to Sadistic musi być świadkiem takich wypocin jak moje, widocznie nasza polityka wygląda tak groteskowo i śmiesznie jak jakiś absurdalny wypadek bądź masakra, i sam już nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Pozdrawiam
Ps up. Po co podawać nieprawdziwy wiek, 25 a tu piszę że 17 hmm?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 12:44
Dzięki Kaczyńskiemu zarabialiby 2x więcej co nie? Swoją drogą nieładnie podawać nieprawdziwy wiek.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 12:45 1
Zgłoś
konował 2014-02-09, 12:54 1
Zgłoś
sipa 2014-02-09, 14:31
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 14:47
Skąd ja wiedziałem że to dust debil?
Zgłoś
tranzystor 2014-02-09, 15:40
Zgłoś
Dymekx 2014-02-09, 16:09
@DUST DEBIL zawsze jako pierwszy, gdy sprowokuje, wstawia swoje słynne "ból dupy", ale jak się bliżej przyjrzeć to sam drąży wątek i komentuje każdy wpisik nieprzychylny jemu. Gnoji przejawy Polskości głosi jacy to nie my wielcy przegrani, a gdy ktoś go lewarem i anty Polakiem nazwie to udaje wielkiego oświeconego, że gnoi bo niby kocha . Dust chce widzieć Polskę jako prowincje bolszewików im gorsze mamy o sobie zdanie im mniej wierzymy w nas samych tym bardziej jego morda się cieszy. Socjaliści, bolszewicy, lewacy i wszyscy inni czerwoni gardzą ludzką determinacją i zdolnością samostanowienia, bo takich ludzi nie da się wykorzystać. W prawicy jest bydło i dzieciarnia prawda ale to bydło przynajmniej ma dumę a młodzi chodź nierozgarnięci to do czegoś dążą.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 16:21
Zgłoś
Dymekx 2014-02-09, 16:33
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem