👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zazwyczaj nie lubię zawierać głosu w tak pustych tematach mających z reguły wyznaczony cel: wzbudzenie ostrej dyskusji i konfrontacji tak tym razem nie mogłem się powstrzymać, Panie DUST DEVIL proszę zdaj sobie sprawę że odsetek ludzi w naszym pięknym kraju jest bardzo niezadowolona z istniejącego systemu, wielu z nich w tym i ja to ludzie pracujących po 10-12h na dzień wiec jedyną obroną przed obecnie panującym chaosem jest odpowiednie oddawanie głosu podczas wyborów.
Proszę podaj mi możliwa opcje ludzi mieszkających po 300-400km od stolicy, chociaż osobiście staram się bywać w stolicy na rocznicach ważnych wydarzeń historycznych naszego kraju, rozumiem ludzi których po prostu nie stać na takowy wydatek, dojazdu i uczestnictwa w obchodach manifestacjach co nie znaczy że są to typowi trolle internetowi którzy swoje niezadowolenie potrafią wyrazić tylko na sadisticu czy innych portalach. Również wrzucanie wszystkich ludzi o poglądach prawicowych do jednego worka jest strasznie nie sprawiedliwe, mnie również denerwuje fakt wyrzucania przez niektórych "Prawicowców" sformułowania "lewak" pewnym osobom o innych poglądach bez uprzedniego zapoznania się z nimi oraz dużego nadużywania tego określenia, co nie zmiana faktu że obecny system to idealna maszynka do rabowania pieniędzy z konta każdego uczciwie pracującego Polaka i powód do traktowania każdego nacjonalisty jako faszysty czy nazisty, ba bliżej naziście do socjalisty niż do liberała.
serdecznie pozdrawiam
Proszę podaj mi możliwa opcje ludzi mieszkających po 300-400km od stolicy, chociaż osobiście staram się bywać w stolicy na rocznicach ważnych wydarzeń historycznych naszego kraju, rozumiem ludzi których po prostu nie stać na takowy wydatek, dojazdu i uczestnictwa w obchodach manifestacjach co nie znaczy że są to typowi trolle internetowi którzy swoje niezadowolenie potrafią wyrazić tylko na sadisticu czy innych portalach. Również wrzucanie wszystkich ludzi o poglądach prawicowych do jednego worka jest strasznie nie sprawiedliwe, mnie również denerwuje fakt wyrzucania przez niektórych "Prawicowców" sformułowania "lewak" pewnym osobom o innych poglądach bez uprzedniego zapoznania się z nimi oraz dużego nadużywania tego określenia, co nie zmiana faktu że obecny system to idealna maszynka do rabowania pieniędzy z konta każdego uczciwie pracującego Polaka i powód do traktowania każdego nacjonalisty jako faszysty czy nazisty, ba bliżej naziście do socjalisty niż do liberała.
serdecznie pozdrawiam

DUST DEVIL, jako że była to sobota "późny wieczór" byłem po kilku piwkach czytając na trzeźwo twój temat nabiera innego wymiaru, przyznam Ci rację z twierdzeniem że większość tylko siedzi na zadzie i pisze jak to źle mimo sam z chęcią znalazłbym i środki i trochę czasu na wyjazd w celu manifestacji swoich poglądów, boje się być źle zrozumiany i przypisany do zupełnie innych poglądów niż bym zmierzał tak jak to było min. po Marszu Niepodległości. Osobiście strasznie denerwują mnie ludzi krzyczący na prawo i lewo "lewakiem" to bardziej szkodzi idei (zresztą słusznej) liberalnej (oczywiście mowa o liberalizmie gospodarczym, nie jestem zwolennikiem liberalizmu kulturowego) Ludzie po prostu słysząc wielokrotnie to sformułowanie będą czuć niechęć i dalej idąc tym tropem bez zastanowienia wrzucą wszystkich ludzi o tych poglądach, a nawet samą myśl do jednego worka i marnują swój głos wyborczy.Przyznaje racje chociaż nie wszystko popieram piwo leci(tak nie wiem wirtualne piwa nic nie znaczą) i Szkoda że to Sadistic musi być świadkiem takich wypocin jak moje, widocznie nasza polityka wygląda tak groteskowo i śmiesznie jak jakiś absurdalny wypadek bądź masakra, i sam już nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Pozdrawiam
Ps up. Po co podawać nieprawdziwy wiek, 25 a tu piszę że 17 hmm?
Pozdrawiam
Ps up. Po co podawać nieprawdziwy wiek, 25 a tu piszę że 17 hmm?

Dzięki Kaczyńskiemu zarabialiby 2x więcej co nie? Swoją drogą nieładnie podawać nieprawdziwy wiek.

@DUST DEBIL zawsze jako pierwszy, gdy sprowokuje, wstawia swoje słynne "ból dupy", ale jak się bliżej przyjrzeć to sam drąży wątek i komentuje każdy wpisik nieprzychylny jemu. Gnoji przejawy Polskości głosi jacy to nie my wielcy przegrani, a gdy ktoś go lewarem i anty Polakiem nazwie to udaje wielkiego oświeconego, że gnoi bo niby kocha
. Dust chce widzieć Polskę jako prowincje bolszewików im gorsze mamy o sobie zdanie im mniej wierzymy w nas samych tym bardziej jego morda się cieszy. Socjaliści, bolszewicy, lewacy i wszyscy inni czerwoni gardzą ludzką determinacją i zdolnością samostanowienia, bo takich ludzi nie da się wykorzystać. W prawicy jest bydło i dzieciarnia prawda ale to bydło przynajmniej ma dumę a młodzi chodź nierozgarnięci to do czegoś dążą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie