Jak zazwyczaj nie lubię zawierać głosu w tak pustych tematach mających z reguły wyznaczony cel: wzbudzenie ostrej dyskusji i konfrontacji tak tym razem nie mogłem się powstrzymać, Panie DUST DEVIL proszę zdaj sobie sprawę że odsetek ludzi w naszym pięknym kraju jest bardzo niezadowolona z istniejącego systemu, wielu z nich w tym i ja to ludzie pracujących po 10-12h na dzień wiec jedyną obroną przed obecnie panującym chaosem jest odpowiednie oddawanie głosu podczas wyborów.
Proszę podaj mi możliwa opcje ludzi mieszkających po 300-400km od stolicy, chociaż osobiście staram się bywać w stolicy na rocznicach ważnych wydarzeń historycznych naszego kraju, rozumiem ludzi których po prostu nie stać na takowy wydatek, dojazdu i uczestnictwa w obchodach manifestacjach co nie znaczy że są to typowi trolle internetowi którzy swoje niezadowolenie potrafią wyrazić tylko na sadisticu czy innych portalach. Również wrzucanie wszystkich ludzi o poglądach prawicowych do jednego worka jest strasznie nie sprawiedliwe, mnie również denerwuje fakt wyrzucania przez niektórych "Prawicowców" sformułowania "lewak" pewnym osobom o innych poglądach bez uprzedniego zapoznania się z nimi oraz dużego nadużywania tego określenia, co nie zmiana faktu że obecny system to idealna maszynka do rabowania pieniędzy z konta każdego uczciwie pracującego Polaka i powód do traktowania każdego nacjonalisty jako faszysty czy nazisty, ba bliżej naziście do socjalisty niż do liberała.
serdecznie pozdrawiam
Proszę podaj mi możliwa opcje ludzi mieszkających po 300-400km od stolicy, chociaż osobiście staram się bywać w stolicy na rocznicach ważnych wydarzeń historycznych naszego kraju, rozumiem ludzi których po prostu nie stać na takowy wydatek, dojazdu i uczestnictwa w obchodach manifestacjach co nie znaczy że są to typowi trolle internetowi którzy swoje niezadowolenie potrafią wyrazić tylko na sadisticu czy innych portalach. Również wrzucanie wszystkich ludzi o poglądach prawicowych do jednego worka jest strasznie nie sprawiedliwe, mnie również denerwuje fakt wyrzucania przez niektórych "Prawicowców" sformułowania "lewak" pewnym osobom o innych poglądach bez uprzedniego zapoznania się z nimi oraz dużego nadużywania tego określenia, co nie zmiana faktu że obecny system to idealna maszynka do rabowania pieniędzy z konta każdego uczciwie pracującego Polaka i powód do traktowania każdego nacjonalisty jako faszysty czy nazisty, ba bliżej naziście do socjalisty niż do liberała.
serdecznie pozdrawiam

sipa, w pełni zdaję sobie sprawę z sytuacji w naszym kraju i problemów, które dotyczą prawdopodobnie część użytkowników tegoo portalu. Nie przynoszę w tym temacie rozwiązania i nie sądzę, żebym kiedykolwiek na nie wpadł - brak mi do tego wykształcenia polityczno-ekonomicznego.
Jedynym co miał mój temat zaprezentować jest poirytowanie ciągłym, jakże debilnym wrzeszczeniem "kiedy w końcu się obudzimy i wyjdziemy na ulicę?!" dokonowanym głównie przez użytkowników z orłami i pustymi patriotycznymi frazesami w opisach. Jest to najbardziej debilne co można napisać i o czym myśleć - wszak rozróby i "powstania" przynoszą kolosalne straty, negatywnie odbijają się na prestiżu państwa, a na domiar złego obniżają nam ratingi, co swoją drogą przekłada się na mniejsze inwestycje z kapitału zza granicy.
Ukraińcy powstali, bo nie mają innego wyjścia - wszak Janukowicz z każdym rokiem tylko upodlał i niszczył demokrację w tym rozległym kraju (kto był ten wie o czym mówię). W Bośni i Hercegowinie nie od wczoraj mają paskudne problemy gospodarcze, religijne i społeczne.
Natomiast Polska? Owszem, nie jest u nas słodko, ale w odróżnieniu od wymienionych wyżej krajów mamy demokrację "per excellence" i nawet kozojeby przyjeżdżają się u nas jej uczyć. Żadne wolności nie są tłumione i każdy ma równy głos w wyborach. To nas problem, że mamy rząd jaki mamy, bo tylko 41% Polaków chodzi na wybory, a wielu w ogóle nie interesuje się polityką...
Nawoływanie do powstań jest po prostu niedorzeczne i dziecinne co świetnie pokazuje mój obrazek na górze. O głupocie niektórych naszych użytkowników którzy do owych powstań nawołują może świadczyć fakt, że wrzucają treści pseudopatriotyczne w których słyszymy o "rasie aryjskiej" i "uniesionej prawej dłoni" (swoją drogą do tego obrzydliwego salut też mają jakąś słabość). Dają treści które są bardziej lewackie niż moje największe prowokacje i jeszcze się nazywają patriotami i prawicowcami, jednocześnie pisząc, że PIS jest prawicowy
Zamiast nawoływać do zmiany systemu na siłę poprzez zamach stanu powinniśmy krytycznie spojrzeć na siebie i zrozumieć że wszystkie zmiany są na wyciągnięcie ręki, ale trzeba tą rękę wyciągnąć... a nie słuchać i powtarzać kiboli którzy hasełkami "precz z komuną" i wulgaryzmami w stosunku do (jakby nie patrzeć) naszego Premiera "zmieniają" system.
Pozdrawiam!
PS: No ale widzę, że naród jest glupszy niż by się wydawało -_-
sadistic.pl/poczatek-zorganizowanych-protestow-w-polsce-1032014-vt268221.htm
Jedynym co miał mój temat zaprezentować jest poirytowanie ciągłym, jakże debilnym wrzeszczeniem "kiedy w końcu się obudzimy i wyjdziemy na ulicę?!" dokonowanym głównie przez użytkowników z orłami i pustymi patriotycznymi frazesami w opisach. Jest to najbardziej debilne co można napisać i o czym myśleć - wszak rozróby i "powstania" przynoszą kolosalne straty, negatywnie odbijają się na prestiżu państwa, a na domiar złego obniżają nam ratingi, co swoją drogą przekłada się na mniejsze inwestycje z kapitału zza granicy.
Ukraińcy powstali, bo nie mają innego wyjścia - wszak Janukowicz z każdym rokiem tylko upodlał i niszczył demokrację w tym rozległym kraju (kto był ten wie o czym mówię). W Bośni i Hercegowinie nie od wczoraj mają paskudne problemy gospodarcze, religijne i społeczne.
Natomiast Polska? Owszem, nie jest u nas słodko, ale w odróżnieniu od wymienionych wyżej krajów mamy demokrację "per excellence" i nawet kozojeby przyjeżdżają się u nas jej uczyć. Żadne wolności nie są tłumione i każdy ma równy głos w wyborach. To nas problem, że mamy rząd jaki mamy, bo tylko 41% Polaków chodzi na wybory, a wielu w ogóle nie interesuje się polityką...
Nawoływanie do powstań jest po prostu niedorzeczne i dziecinne co świetnie pokazuje mój obrazek na górze. O głupocie niektórych naszych użytkowników którzy do owych powstań nawołują może świadczyć fakt, że wrzucają treści pseudopatriotyczne w których słyszymy o "rasie aryjskiej" i "uniesionej prawej dłoni" (swoją drogą do tego obrzydliwego salut też mają jakąś słabość). Dają treści które są bardziej lewackie niż moje największe prowokacje i jeszcze się nazywają patriotami i prawicowcami, jednocześnie pisząc, że PIS jest prawicowy

Zamiast nawoływać do zmiany systemu na siłę poprzez zamach stanu powinniśmy krytycznie spojrzeć na siebie i zrozumieć że wszystkie zmiany są na wyciągnięcie ręki, ale trzeba tą rękę wyciągnąć... a nie słuchać i powtarzać kiboli którzy hasełkami "precz z komuną" i wulgaryzmami w stosunku do (jakby nie patrzeć) naszego Premiera "zmieniają" system.
Pozdrawiam!
PS: No ale widzę, że naród jest glupszy niż by się wydawało -_-
sadistic.pl/poczatek-zorganizowanych-protestow-w-polsce-1032014-vt268221.htm

DUST DEVIL napisał/a:
SztywnyDrąg, Po pierwsze sprawdź sobie kim był Lenin, Stalin i wszyscy ministrowie w rządzie... chociaż sam zdradzę ten sekret - wszyscy oni byli ż🤬dami. I to z rozkazu tych ż🤬dów nie tylko wywożono Polaków, ale i Rosjan. A ilu Ukraińców zginęło z głodu? Dlatego nie myl pojęć i nie podpinaj pod naszych Braci zbrodnie, których oni nie dokonali i przez które wycierpieli znacznie więcej niż Polska...
Co za komunistyczna propaganda... Ż🤬dzi byli osobami zasiadającymi we władzach tylko w małym stopniu. Polaków było o wiele więcej, a mówienie że to wszystko co złe to Ż🤬dzi jest absurdem. Proporcja różnorodności we władzach była proporcjonalna do różnic w społeczeństwie.
Może i większość to ludzie młodzi, ale nie zapominajmy, że to młodzież przyszłością narodu, ja np. mam 17 lat i jestem za obaleniem rządu. Nie trzeba być c🤬j wie kim, żeby dostrzec, że jest c🤬jowo. Moi rodzice dlatego zarabiają po 1500, przez tego ryżawego c🤬jka.
Na pohybel
Na pohybel
DUST DEVIL, jako że była to sobota "późny wieczór" byłem po kilku piwkach czytając na trzeźwo twój temat nabiera innego wymiaru, przyznam Ci rację z twierdzeniem że większość tylko siedzi na zadzie i pisze jak to źle mimo sam z chęcią znalazłbym i środki i trochę czasu na wyjazd w celu manifestacji swoich poglądów, boje się być źle zrozumiany i przypisany do zupełnie innych poglądów niż bym zmierzał tak jak to było min. po Marszu Niepodległości. Osobiście strasznie denerwują mnie ludzi krzyczący na prawo i lewo "lewakiem" to bardziej szkodzi idei (zresztą słusznej) liberalnej (oczywiście mowa o liberalizmie gospodarczym, nie jestem zwolennikiem liberalizmu kulturowego) Ludzie po prostu słysząc wielokrotnie to sformułowanie będą czuć niechęć i dalej idąc tym tropem bez zastanowienia wrzucą wszystkich ludzi o tych poglądach, a nawet samą myśl do jednego worka i marnują swój głos wyborczy.Przyznaje racje chociaż nie wszystko popieram piwo leci(tak nie wiem wirtualne piwa nic nie znaczą) i Szkoda że to Sadistic musi być świadkiem takich wypocin jak moje, widocznie nasza polityka wygląda tak groteskowo i śmiesznie jak jakiś absurdalny wypadek bądź masakra, i sam już nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Pozdrawiam
Ps up. Po co podawać nieprawdziwy wiek, 25 a tu piszę że 17 hmm?
Pozdrawiam
Ps up. Po co podawać nieprawdziwy wiek, 25 a tu piszę że 17 hmm?

Dzięki Kaczyńskiemu zarabialiby 2x więcej co nie? Swoją drogą nieładnie podawać nieprawdziwy wiek.

Wy już sami nie możecie się zdecydować kto was w dupska wali - ż🤬dzi, Ruscy czy Tusk. J🤬e prawackie ułomy, jak tylko pozdychaja wasi rodzice, będziecie żreć gruz, bo tacy nieudacznicy nie tylko nie zrobią rewolucji, ale nawet na chleb dla siebie nie zarobią. Sadistic.pl, k🤬a jego mać, zbieranina frustratów, moznych w internecie zza ekranu monitora. Jak mnie bawi to wasze szczekanie. Nawet nie zauważyliście zajęci walka z pedalstwem, że premier zrobił fiku-miku z pieniędzmi na kontach emerytalnych waszych rodziców. Będziecie nędzarzami szybciej niż się spodziewacie. Głosujcie na krula k🤬ina, do wyborów tylko półtora roku, a jego wizja dobrobytu jakże kusząca.
cbt57 To o Kaczyńskim to do mnie?, na pewno nie jestem elektoratem Pisu czy Po, Co do całej zadymy z ofe doskonale zdaje sobie sprawę z całego zamieszania, o ile w ogóle zwykły szary fizol może sobie zdawać sprawę o co chodzi. Co do "K🤬ina" nie obiecuje dobrobytu tylko chęć zmiany sposobu prowadzenia polityki z szamba w 4 lata nie zrobisz dobrobytu nie jest to może idealna opcja polityczna jakkolwiek dla mnie człowieka skromnie pracującego po 10-12h dziennie jak na wymiar zachęcająca, No tych co na socjalu jada to ona zachęcać nie może. Jeżeli nie zmieni się myślenie to nigdy się nic nie zmieni i w tym się z godzę z konował'em
Pozdrawiam
Pozdrawiam
kutafon napisał/a:
A ja myślę że często to ludzie zapracowani i zajechani przez system. Sp🤬alaj lewacki trolu.
Nie, użytkownicy Sadistica to obecnie w większości gówniarstwo na utrzymaniu starych, które podobnie jak ty, nie do końca zna pojęcie "lewactwa" i nie do końca wie czego od życia wymagać. Stara stulejo.
@DUST DEBIL zawsze jako pierwszy, gdy sprowokuje, wstawia swoje słynne "ból dupy", ale jak się bliżej przyjrzeć to sam drąży wątek i komentuje każdy wpisik nieprzychylny jemu. Gnoji przejawy Polskości głosi jacy to nie my wielcy przegrani, a gdy ktoś go lewarem i anty Polakiem nazwie to udaje wielkiego oświeconego, że gnoi bo niby kocha
. Dust chce widzieć Polskę jako prowincje bolszewików im gorsze mamy o sobie zdanie im mniej wierzymy w nas samych tym bardziej jego morda się cieszy. Socjaliści, bolszewicy, lewacy i wszyscy inni czerwoni gardzą ludzką determinacją i zdolnością samostanowienia, bo takich ludzi nie da się wykorzystać. W prawicy jest bydło i dzieciarnia prawda ale to bydło przynajmniej ma dumę a młodzi chodź nierozgarnięci to do czegoś dążą.

Dymekx, jakoś c🤬jowo się przyglądasz, bo komentuję tylko to co ma potencjał
A gnoję i atakuję to "prawicowe bydło" o którym piszesz, bo mieć dumę to jedno, ale nawoływanie do rewolucji, machanie prawą ręką i mówienie o aryjskich rasach to nie patriotyzm tylko idiotyzm i będę to atakować gdzie tylko się da
Młodzi do czegoś dążą?! Przecież to są takie same gówniarze jak ten wrzucony wyżej - proszę zobaczyć ile "patryjotuf" wpisało się na FB: facebook.com/1.03.2014RazemDamyRade?fref=ts - nie no rewolucja pełną gębą, a młodzi aż się palą do walki
A co do mojej "nienawiści do Polski" to wrzucę takie oto zdjątko co u mnie wisi w pokoju (nowszego nie chce mi się robić)

Młodzi do czegoś dążą?! Przecież to są takie same gówniarze jak ten wrzucony wyżej - proszę zobaczyć ile "patryjotuf" wpisało się na FB: facebook.com/1.03.2014RazemDamyRade?fref=ts - nie no rewolucja pełną gębą, a młodzi aż się palą do walki

A co do mojej "nienawiści do Polski" to wrzucę takie oto zdjątko co u mnie wisi w pokoju (nowszego nie chce mi się robić)

Słusznie gardzisz faszyzmem ale odrazą cie nie napawa czerwona gwiazda, sierp i młot oraz nasz orzeł obdarty z korony. A to przecież symbole tych twoich "ż🤬dów", bolszewicy i ci co walczyli pod tym znakiem to również ż🤬dzi czy kosmici? Propagujesz to co przynieśli zbrodniarze tak jak ci "rzymianie" z ONR. Kiedy Polska odzyskała wolność po 123 latach nie widzisz w tym nic dobrego tylko już doszukujesz się naszej małości i gnojstwa, które tam niewątpliwie było. Gardzisz staraniami powstań w wielu naszych klęskach widzisz jedynie naszą małość nie widząc determinacji. Czy puste słowa obalenia tego rządu nic w sobie nie mają? Czy grzechem jest nawoływanie do walki za swoją sprawę? I na koniec nie mów o tych odrażających gestach gdy masz coś równie odrażającego pod swoimi wpisami. Nie mów o tej gównianej selekcji aryjczyk i nie, skoro sam identyfikujesz nas jako jedna rasa słowiańska. Sierp i młot czerwona gwiazda przyniosły nam tylko niewolę i śmierć ludzi nauki.