Antoni Huczyński ps. Burza. Żołnierz AK, uczestnik Powstania Warszawskiego, wielokrotnie odznaczony. Przedwojenny sort! Ma 93 lata, a formy fizycznej i świeżość umysłu można mu tylko pozazdrościć!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mtv cribs
Dobry beat, dobrze się ogląda - pozdro dla dziadzia!
Cześć i Chwała Bohaterom ! ! !
konto usunięte
2016-02-22, 22:56
Cześć i chwała bohaterom! Szacunek!
konto usunięte
2016-02-22, 23:54
konto usunięte
2016-02-23, 0:41
krzychu805, O ile jakimś cudem dożyjemy tego wieku...
konto usunięte
2016-02-23, 0:47
Wysyp pryszczatych małolatów. Ciekawe ilu z was zrobi chociaż 10 pompek - na razie ćwiczycie tylko mocny uścisk dłoni - po takich ćwiczeniach w połowie jego wieku będą się wam same ręce trzęsły.
To prawdziwy Bohater i należy mu się szacunek za to co zrobił dla naszego kraju.
konto usunięte
2016-02-23, 0:49
Bardzo pozytywny Pan. Trzymać tak dalej! Mówi racjonalnie, rzeczowo. Szkoda, że moja babcia nie trzyma się aż tak dobrze - pozazdrościć wieku i sprawności intelektualnej jak i fizycznej.
94 latkowi zażyczył 100 lat, dziadek chyba się zniesmaczył
Człowiek który w życiu widział tak wiele nie musi już na mnie robić wrażenia. A jednak robi.
konto usunięte
2016-02-29, 17:24
Nie jednego młodego mógłby zagadać merytorycznie. A i dobre sposoby na dietę i formę ma. Chciałbym usłyszeć jak opowiada o Powstaniu Warszawskim. Chwała Bohaterom!