Antoni Huczyński ps. Burza. Żołnierz AK, uczestnik Powstania Warszawskiego, wielokrotnie odznaczony. Przedwojenny sort! Ma 93 lata, a formy fizycznej i świeżość umysłu można mu tylko pozazdrościć!
mtv cribs
Dobry beat, dobrze się ogląda - pozdro dla dziadzia!
Cześć i Chwała Bohaterom ! ! !
Dobre po c🤬ju
podpis użytkownika
Mam wyj🤬e !
k................5
2016-02-22, 22:56
już to widzę jak nasze dzieci albo my w tym wieku tak się ruszamy... to ile toksyn nap🤬lamy w siebie skąd kolwiek(Pasta do zębów, szampon, mydło) nie licząc oczywiście jedzenia to masakra :X
Cześć i chwała bohaterom! Szacunek!
E.................
2016-02-22, 23:54
Rozp🤬alam dziada jedną ręką... Taki leszcz nie ma ze mną szans.
b................5
2016-02-23, 0:41
krzychu805, O ile jakimś cudem dożyjemy tego wieku...
t................b
2016-02-23, 0:47
Wysyp pryszczatych małolatów. Ciekawe ilu z was zrobi chociaż 10 pompek - na razie ćwiczycie tylko mocny uścisk dłoni - po takich ćwiczeniach w połowie jego wieku będą się wam same ręce trzęsły.
To prawdziwy Bohater i należy mu się szacunek za to co zrobił dla naszego kraju.
KrisCFC napisał/a:
Zawstydza formą 20-latków? Pozamieniałeś się z c🤬jem na łby? Bardzo fajnie, że trzyma formę i tryska energią no, ale tym tytułem to pojechałeś po bandzie...
Może i trochę przesada, ale na studiach na pierwszym roku mieliśmy wf. Było z 5 takich gostków, co pompki nie potrafili zrobić. W połowie zwykłej rozgrzewki, zadyszani siadali pod ścianą. I wcale nie były to jakieś spaślaki. Pewnie całe dnie zero ruchu i tak to wychodzi. Na kolejny semestr to tylko kombinowali jak tu sobie zwolnienie załatwić.
Bardzo pozytywny Pan. Trzymać tak dalej! Mówi racjonalnie, rzeczowo. Szkoda, że moja babcia nie trzyma się aż tak dobrze - pozazdrościć wieku i sprawności intelektualnej jak i fizycznej.
94 latkowi zażyczył 100 lat, dziadek chyba się zniesmaczył
Człowiek który w życiu widział tak wiele nie musi już na mnie robić wrażenia. A jednak robi.
g................y
2016-02-29, 17:24
Nie jednego młodego mógłby zagadać merytorycznie. A i dobre sposoby na dietę i formę ma. Chciałbym usłyszeć jak opowiada o Powstaniu Warszawskim. Chwała Bohaterom!