Antoni Huczyński ps. Burza. Żołnierz AK, uczestnik Powstania Warszawskiego, wielokrotnie odznaczony. Przedwojenny sort! Ma 93 lata, a formy fizycznej i świeżość umysłu można mu tylko pozazdrościć!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
Kris - znam wielu 20 i 30 latków juz "zmęczonych życiem". Wierz mi ze sa w gorszej formie od tego Pana.
gadovsky napisał/a:
Kris - znam wielu 20 i 30 latków juz "zmęczonych życiem". Wierz mi ze sa w gorszej formie od tego Pana.
Naprawdę ciężko mi w to uwierzyć jeżeli oczywiście nie są to grubasy...
Na zachodzie jest wielu takich emerytów, tylko w Pl panuje przeświadczenie że na starość to siedzieć tylko w fotelu ew. stać w kolejkach do lekarza.
Zajebisty facet. Pomyśleć, że jeszcze parę lat i takich ludzi nie będzie wśród nas... :/
Piwko zawsze dla tego Pana! Podziwiam i szanuję, każdy w takim wieku chciałby mieć taką krzepę jak Pan Antoni.
Niech tylko ZUS zobaczy ten filmik. Wykupią cały nakład tej książki i do niszczarki.
Ogólnie zamysł śmigania "sławnym ludziom" po domach i czerpiąc fejmy z tego tytułu to lipa opór, ale za żołnierza AK, który jest w tak świetnym stanie masz piwo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie