👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Dannybow
Nie spodziewałbym się na sadisticu tak krótkiego, sensownego i treściwego postu. Aż się cały twardszy zrobiłem!
Nie spodziewałbym się na sadisticu tak krótkiego, sensownego i treściwego postu. Aż się cały twardszy zrobiłem!

My, karmieni benzoesanem sodu i innymi E, już tak pięknego wieku nie dożyjemy.
Kolo faktycznie zachowuje się i mówi jakby miał te 70 parę lat. Co za koń! (Że zdrowy jak koń) Ciekawe ile jeszcze pociągnie...
Mistrzowski tekst to wali na koniec, jak dochodzi do tego, że będzie miał za rok w wakacje setne urodziny: Holy fuck, I will be old fucking man

Cytat:
A czy ja o nim mówię?
jesteś typowym katolem ,.
Jestem ateistą

Cytat:
najlepsze jest to że tacy najwięcej popełnili zbrodni, zła
Tak, mówisz o nim między innymi. Generalizujesz i uogólniasz. A gdybym napisał TACY jak Ty to ścierwo czuł byś się obrażony?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie