📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

idź se kup 5 kg wieprzowiny, wymieszaj to szpadlem z gównem i piachem, a potem rozrzuć na kilku metrach kwadratowych. tak samo.

Postrach czołgów, o transporterach nie wspominając. Mam na płycie około godzinny materiał o tym samolocie. Gdyby kilka osób bardzo chciało, to wydaje mi się, że będę mógł wrzucić

Nie daj Boże jeden silnik niesprawny, ten samolot musi wracać do bazy albo strzelając będzie hamował w powietrzu

Rosjanie mają swoje SU-25, które w latach 1979-1989 robiły większe spustoszenie w Afganistanie, niż cała armia USA dziś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie