👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nowoczsny naped na 1 kolo.
Teraz wyjebie na naprawe 3x wiecej niz ten szmelc jest wart
Teraz wyjebie na naprawe 3x wiecej niz ten szmelc jest wart

Drift - to wejście w kontrolowany poślizg i wyjście z niego tak żeby jechać dalej, a ten matoł cały czas zatrzymywał auto do 0 i ruszał od nowa, to nie jest drift, to jest po prostu miotanie samochodem na wszystkie strony żeby tylko opony piszczały.

Mercedes:
Klasa A: dla Analfabetów
Klasa B: dla Buraków
Klasa C: dla Ciołków
Klasa E: dla ekonomicznych
i tu się kończy marudzenie.
Klasa CL - dla climatycznych
Klasa CLS - dla Classy!
Klasa CLK - cóż trudno..
Klasa S - S Klasa.
Klasa A: dla Analfabetów
Klasa B: dla Buraków
Klasa C: dla Ciołków
Klasa E: dla ekonomicznych
i tu się kończy marudzenie.
Klasa CL - dla climatycznych
Klasa CLS - dla Classy!
Klasa CLK - cóż trudno..
Klasa S - S Klasa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie