Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
A chłopaka zdradzam tak
WeedLover • 2018-02-09, 10:55
Kumple przy pomocy drona zdobyli dowody na skoki w bok dziewczyny ich przyjaciela.

Serwer Sadistica gdyby usunięto.
ukryta treść

podpis użytkownika

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
s................s 2018-02-09, 10:56 2
Oj tam powiee że ja bije że ją tłamsi , 90 % stanie po jej stronie bo to ofiara a jego wyrzucą z miezkania ,a jak mają dizeck oto się pewnie okaże że to pedofil
Zgłoś
Wiewór 2018-02-09, 11:00 42
Kobieta nie skacze w bok ani nie zdradza tylko przeżywa przygodę ty męska mizoginiczna świnio.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nowynick 2018-02-09, 11:21 8
shokobons napisał/a:

Oj tam powiee że ja bije że ją tłamsi , 90 % stanie po jej stronie bo to ofiara a jego wyrzucą z miezkania ,a jak mają dizeck oto się pewnie okaże że to pedofil

To nie Polska gdzie patologiczna madka, którą na start wypadało by przebadać psychiatrycznie i tak dla sądu jest matką, a "matka dla dziecka najważniejsza"
Zgłoś
WeedLover 2018-02-09, 11:39 4
Jeszcze tylko laoli, czy jak mu tam, brakuje do kompletu. K🤬a, skąd Wy się bierzecie.

podpis użytkownika

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
głest 2018-02-09, 11:41 1
nowynick napisał/a:

To nie Polska gdzie patologiczna madka, którą na start wypadało by przebadać psychiatrycznie i tak dla sądu jest matką, a "matka dla dziecka najważniejsza"

I takie k🤬y potem przejmują opiekę na dzieckiem, facet płaci kasę która i tak idzie na kosmetyki - a facetowi szkoda dziecka więc kupuje mu ciuchy, funduje wakacje/ferie... Ale gdyby sprawdził czy to jego dziecko...

Zgłoś
Wiewór 2018-02-09, 11:41 2
@up Naprawdę nie wiesz skąd? Z hodowli trolli pod Tel Awiw-Jafa, finansowanej przez pana Sorosa i bank Rothschildów.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
DMT 2018-02-09, 12:14 2
WeedLover napisał/a:

Serwer Sadistica gdyby usunięto.

Możecie mi wytłumaczyć (nie chodzi mi tylko o Ciebie, Panie autorze, bo wielokrotnie już się to zdarzało innym użytkownikom) skoro już i tak wgraliście film na serwer Sadola, to po kiego c🤬ja, wrzucacie filmik z YT, robiąc serwerowy mirror? No k🤬a, po prostu nie ogarniam po co sobie tak życie utrudniać, bo nie o nabijanie wyświetleń tu chodzi, większość oryginałów na YT, to typowe randomy...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
poligon6 2018-02-09, 12:21
WeedLower nie wiesz skąd się biorą? Knur przeleciał górska niedźwiedzice, albo zapijaczony czerwonoarmista przeleciał szkiebre co jedyna szanse na stosunek widziała we wschodnich hordach.

podpis użytkownika

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
WeedLover 2018-02-09, 12:23 5
MaszAyahuaskę napisał/a:

Możecie mi wytłumaczyć (nie chodzi mi tylko o Ciebie, Panie autorze, bo wielokrotnie już się to zdarzało innym użytkownikom) skoro już i tak wgraliście film na serwer Sadola, to po kiego c🤬ja, wrzucacie filmik z YT, robiąc serwerowy mirror? No k🤬a, po prostu nie ogarniam po co sobie tak życie utrudniać, bo nie o nabijanie wyświetleń tu chodzi, większość oryginałów na YT, to typowe randomy...

Już Ci odpowiadam. Widzisz, administracja często głodzi chomiki, co powoduje c🤬jowe działanie serwerów Sadistica. Poza tym - nawet jak już je nakarmią, to i tak lepiej odpalić materiał ze źródła.

podpis użytkownika

Zgłoś
KANIBAL22 2018-02-09, 12:42
ale pomysl genialny
Zgłoś
hellbwoi 2018-02-09, 13:02 5
@WeedLover Zamień te filmy miejscami, bo przyjdzie jakiś niedoj🤬y admin albo inny mod i Ci wyp🤬oli do kosza temat jak film usuną z YT. Ostatnio wrzuciłem dwa filmy, pierwszy był z yewtuba i pod spodem w razie "w" kopia na sadolu. Jakiś pokurcz wyp🤬olił teamt do kosza bo film z YT usunięto. Ciężko było wykasować dwie linijki kodu i zostawić temat.

@MaszAyahuaskę a na c🤬j oglądać gównianie skompresowany film łądujący sie 10 min jak mogę obejrzeczy FHD czy 4K na yewtubie.
Zgłoś
1................d 2018-02-09, 13:36 5
Nie wiem dlaczego nagranie z jakiejś zdrady mnie tak wk🤬ia. Nie dotyczy mnie to, nie moja sprawa, ale i tak po obejrzeniu na przykład tego filmu mam ochotę zrobić tej kobiecie krzywdę. Życzę jej raka c🤬y albo ubogacenia kulturowego prosto z bliskiego wschodu.
Zgłoś
głest 2018-02-09, 14:30 3
100Burned napisał/a:

Nie wiem dlaczego nagranie z jakiejś zdrady mnie tak wk🤬ia. Nie dotyczy mnie to, nie moja sprawa, ale i tak po obejrzeniu na przykład tego filmu mam ochotę zrobić tej kobiecie krzywdę. Życzę jej raka c🤬y albo ubogacenia kulturowego prosto z bliskiego wschodu.

To do koncertu życzeń dołączam przerost prostaty do wielkości arbuza dla absztyfikanta tejże zdziry wraz ze wszystkimi objawami kiły III-rzędowej, sercowo-naczyniowej, koniecznie ubarwionej triadą Hutchinsona oraz blizną Parrota
Zgłoś
1................d 2018-02-09, 14:39 5
głest napisał/a:

To do koncertu życzeń dołączam przerost prostaty do wielkości arbuza dla absztyfikanta tejże zdziry wraz ze wszystkimi objawami kiły III-rzędowej, sercowo-naczyniowej, koniecznie ubarwionej triadą Hutchinsona oraz blizną Parrota

To znaczy, gość mógł nie wiedzieć że ona jest zajęta.

Sam niestety kilkukrotnie przeleciałem dziewczynę, która miała być wolna a okazało się że jest inaczej. Gdybym wiedział to by do niczego nie doszło.

Kara za zdradę powinna dotyczyć wyłącznie szmaty, która robi w c🤬ja zarówno swojego starego jak i ,,nowego" chłopaka.

No chyba że lowelas wiedział albo co gorsza znał partnera tej k🤬y to wtedy mu się należy jakaś przyjemność z repertuaru uon upa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie