👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

też nie widzę, ale dalej popróbuję chociaż wątpię, bym coś zobaczył

no ja niestety tez nie moge tego zobaczyc ;/ moze ktos da tego co powinnnismy widziec? xD

czy jest taka możliwość, że na pewnych monitorach tego się po prostu nie zobaczy? Siedzę teraz na lapku z taką matrycą, na której nic się nie odbija i za chyba nie mogę spojrzeć 'w głąb monitora'

@Cord, chodzi o to, żebyś nie skupiał wzroku na ekranie, tylko patrzał własnie 'w głąb', tak, żebyś miał rozmazany obraz. A po chwili samo sie pojawi...

.......... to jest rozszerzony odbyt jakiegos kolesia ktoremu cos zwisa

kaktooo napisał/a:
.......... to jest rozszerzony odbyt jakiegos kolesia ktoremu cos zwisa
Jaja?
gdyby nie odpowiedzi, chyba by mi długo zajęło dojrzenie tam goatse - jakieś takie kwadratowe te kształty i z niczym konkretnym mi się nie skojarzyło z początku:)

Coś tam widzę, (obraz zrobił się taki jakby 3d
) ale za cholere nie wiem co to jest
Coś takiego było kiedyś w "Przygodach ze sztuką"
Poczytałem podpowiedzi i to faktycznie jest "rozszerzony odbyt"
Ale sam bym na to nie wpadł

Coś takiego było kiedyś w "Przygodach ze sztuką"

Poczytałem podpowiedzi i to faktycznie jest "rozszerzony odbyt"

to jest zajebiste!!
tez na poczatku nie moglam ogarnac jak patrzec na to.. hmm zrobilam takiego malego zeza :]
tez na poczatku nie moglam ogarnac jak patrzec na to.. hmm zrobilam takiego malego zeza :]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie