👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kupa?
Wielki doktorze Nostry oświeć nas w jakiś sposób bo raczej niewiele osób wie o co chodzi (ja również nie wiem xd).
Wielki doktorze Nostry oświeć nas w jakiś sposób bo raczej niewiele osób wie o co chodzi (ja również nie wiem xd).

Nostry napisał/a:
Kto umie oglądać stereogramy
To ciekawe pytanie...

danny napisał/a:
GOATSE !!!
Piwko leci
Z tagów też umiem przeczytać.
No i ten pudel ma szesnastornice (nie mylić ośmiornicą) w pysku a w dupę ma włożoną rączkę od prysznica xD
dopiero jak powiedzieliście że to to się skapowałem ;/
a zastanawiałem się czemu ta kropka pośrodku jest taka głęboka <lol>
a zastanawiałem się czemu ta kropka pośrodku jest taka głęboka <lol>

Urocze! Mój luby nie potrafi tego zobaczyć i męczy się jak diabli, to dopiero sadistic ^^.

najpierw nie mogłem rozpoznać kształtu , i myślałem że to Pedobear, ale potem zastanowiłem się nad tym otworem i wpadłem na to że to GOATSE!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie