Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
🔥 Zbyt pewny siebie agresor - teraz popularne
specjal01 2025-08-16, 20:49
phrontch napisał/a:

@: dziękujemy ci za twoje zajebiste wrzuty, przyczyniające się do upadku tej strony, tak trzymaj

Się nie martw, nie upadnie. Za dużo jest tu wielbicieli plugastwa, które wrzucasz...
Zgłoś
smc 2025-08-17, 0:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-08-17, 8:35 1
JoSeed napisał/a:

Koty tak robią
Moja Koza też się ładuje pod bluzkę, tylko od dołu próbuje

Koza pod buzke? W sumie po zdjęciu twojej dłoni z zaręczyn spodziewałem się że jakieś XXL nosisz...
Zgłoś
JoSeed 2025-08-17, 9:46 2
RzecznyPotwor napisał/a:

Koza pod buzke? W sumie po zdjęciu twojej dłoni z zaręczyn spodziewałem się że jakieś XXL nosisz...

4XL. Ale ciii... udaję szczuplejszą
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-08-17, 9:51 1
JoSeed napisał/a:

4XL. Ale ciii... udaję szczuplejszą

Haha nie ma to jak dobry dystans do siebie. You made my sunday.
Miłego i sadystycznego dzionka koleżanko.
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-08-17, 13:46 1
JoSeed napisał/a:

to mleko dla kotów

Zgłoś
JoSeed 2025-08-17, 13:55 1
@Zulu-Gula

O masz... oszuści! Nabrałam się 😡
Nigdy więcej!
Dzięki
Zgłoś
majeńka 2025-08-17, 23:00 1
Babie należy się kara śmierdzi za ten fryz... Reszta całkiem ok, ale musiała z siebie potwora zrobić.

turor napisał/a:

"Nie, dorosłym kotom generalnie nie powinno się podawać mleka krowiego, ponieważ może powodować problemy trawienne. Koty po odstawieniu od matki tracą zdolność trawienia laktozy, co może prowadzić do biegunek, wzdęć i innych problemów żołądkowych. Zamiast mleka, kot powinien mieć stały dostęp do świeżej wody. Jeśli chcesz podać mleko, wybieraj specjalne preparaty mlekozastępcze przeznaczone dla kotów, ale traktuj je jako przysmak, a nie podstawę diety. "
Nie ma za co

JoSeed napisał/a:

No nie ma za co, bo to mleko dla kotów
Chociaż, laktoza jej nie szkodzi zjada białe serki, twarożki, uwielbia masło i ser żółty. Kot uniwersalny

Z kotem tak jak z ludźmi: w populacjach które nie mają genu który utrzymuje zdolność trawienia laktozy przez całe życie, utrata tej zdolności jest powodowana brakiem laktozy w pożywieniu. Tak więc, kot który dostawał mleko po tym jak był zabrany od matki, będzie dalej zdolny je pić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem