Moja Koza też się ładuje pod bluzkę, tylko od dołu próbuje

Koty tak robią
Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi.

Nie pokazuj nam tego do czego trzepiesz Niemca po kasku.
Wszyscy tu to pokazują

Nie pokazuj nam tego do czego trzepiesz Niemca po kasku.
Zabawny jesteś jak..

Koty tak robią
Koza czy kozioł ?
Koza, dziewczyna
"Nie, dorosłym kotom generalnie nie powinno się podawać mleka krowiego, ponieważ może powodować problemy trawienne. Koty po odstawieniu od matki tracą zdolność trawienia laktozy, co może prowadzić do biegunek, wzdęć i innych problemów żołądkowych. Zamiast mleka, kot powinien mieć stały dostęp do świeżej wody. Jeśli chcesz podać mleko, wybieraj specjalne preparaty mlekozastępcze przeznaczone dla kotów, ale traktuj je jako przysmak, a nie podstawę diety. "
Nie ma za co

"Nie, dorosłym kotom generalnie nie powinno się podawać mleka krowiego, ponieważ może powodować problemy trawienne. Koty po odstawieniu od matki tracą zdolność trawienia laktozy, co może prowadzić do biegunek, wzdęć i innych problemów żołądkowych. Zamiast mleka, kot powinien mieć stały dostęp do świeżej wody. Jeśli chcesz podać mleko, wybieraj specjalne preparaty mlekozastępcze przeznaczone dla kotów, ale traktuj je jako przysmak, a nie podstawę diety. "
Nie ma za co
No nie ma za co, bo to mleko dla kotów

Chociaż, laktoza jej nie szkodzi

Koza, dziewczyna
Ale Ty jesteś niemądra, przecież to kot.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie