Jest tylko jedno, proste i skuteczne rozwiazanie tego problemu:
Kaliber 44 - "Może tak może nie"

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Bo mogą i c🤬j. Czarnych nie przepuści żadnej okazji żeby coś komuś zaj🤬, a zwłaszcza białasom.
no i mają swoją ekipę do odbioru nobla tacy są ogarnięci że i przy okazji inne noble zap🤬lą

tyle się nacierpieli przez setki tysięcy lat będąc niewolnikami, że teraz odbierają co swoje, i dobrze. BLM!
Jak tutaj ktoś niedawno napisał: Kradną bo nie mają
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Już sam nie wiem czy większą odrazę budzą we mnie c🤬ci czy te blmy...
Swoją drogą, te niby premium towary z ekskluzywnych sklepów to tak naprawdę c🤬ja są warte. Ludzie się umówili, że jakieś gówno robione i tak w Chinach, ma być drogie, bo tak się bogaci będą między sobą rozpoznawać i wyróżniać od innych. Rzeczywiste straty producenta to pewnie kilka dolarów, czyli pensja pracownika w kraju 3. świata, gdzie to było robione. Jedni sprzedają gówno udając że to złoto, drudzy kradną gówno myśląć, że coś warte.
a wystarczyło by jakby przy kilku takich ne🤬dzkich eskapadach znalazł się jeden z jajami i puścił w każdego śmiecia celną serię.