Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
konto usunięte 2013-02-04, 22:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:06 1
Cytat:

A czy Ty jesteś prawdziwym menszczysnom ?

Mężczyzną* , ogarnij orto koleś.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:09
alkoholu i różańca nigdy nie odmawiam
Zgłoś
krychu90 2013-02-04, 22:09 2
Za tytuł powinien być ban.
Zgłoś
Eddies 2013-02-04, 22:09 1
Co innego szerzyć religię chrześcijańską w kraju katolickim, a co innego muzułmańską.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:14 3
@bloodwar po jakiej wojnie? Kraje które wymieniłeś po prostu się poddały, albo nie walczyły długo, nie były zniszczone to się po wojnie szybko ogarnęły, to że są tam ateiści ma się jak piernik do wiatraka.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:20
Nic mi nie mówcie, jutro mam operacje na kolano, musiałem ogolić nogę... I coś we mnie pękło... Różańca też raczej odmawiam, więc co ze mnie za 'menszczysna' :<

ić pan f hój.
Zgłoś
dolarinho 2013-02-04, 22:23
No wątpię
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:25 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dr.Val 2013-02-04, 22:25 2
Nie ma to jak gimbus, który ucieka z religii i dodaje temat chrzest był, komunia był, bierzmowanie może też, jak nie to dorośniecie do tego wieku a kościelny to też musi być, bo jak to tylko cywilny hehe

patosy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:29 2
I tak większość z was, jeśli dożyje starości, gdzieś w którymś kościele zagości, bo jednak strach że zbliża się śmierć będzie większa niż wasza duma ateistyczna. Strach przed nicością po śmierci, będzie wam kazał szukać jakiegoś wsparcia, a takowe znajdziecie w wierze...
Zgłoś
korinogaro 2013-02-04, 22:36 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:38 1
prawdziwi mężczyźni wódki i pacierza nie odmawiają
Zgłoś
DamianH 2013-02-04, 22:39 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-04, 22:46 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem