Gdy ktoś ci powie nie pal papierosów , nie pij alkoholu bo to nie zdrowe to co mu odpowiesz ? Żeby spadał bo to nie jego sprawa , dlatego drogi pseudo ateisto ( do prawdziwych ateistów nic nie mam ) mówię ci to samo sp🤬alaj! Gówno cię to powinno obchodzić w co wierzę tak samo jak mnie gówno obchodzi to że ty wierzysz że nie wierzysz .
Powinniście odróżniać fanatyka od osoby wierzącej. Fanatyk ślepo wierzy we wszystko co mu ksiądz powie -takich jest naprawdę niewielu , reszta używa rozumu korzysta z antykoncepcji i nie ma ochoty nawracać innych uznając prawo jednostki o samodecydowaniu . I tu dodam że pseudo ateista jest jak fanatyk chciałby aby wszyscy podzielali jego pogląd byli jak on nieomylni , bo gdybyś był człowiekiem nowoczesnym to nie dyskryminował kogoś tylko dlatego że wierzy w Boga , ja cię nie dyskryminuję za twe poglądy. A i znam paru prawdziwych ateistów - żeby nie było .
Co do kościoła to już JPII powinien zrobić porządek , powinien wypierniczyć na zbity pysk wszystkich pedofilców , pederastów . Pedofile to takie gnidy które szukają łatwego kontaktu z dziećmi a na przedszkolankę nikt ich nie zatrudni. Wybierają więc takie profesje gdzie mają ułatwiony kontakt z dziećmi jak np ksiądz czy nauczyciel.
Każdy ma prawo mieć własne poglądy tylko aby nie chciał ich na siłę narzucać innym tak jak to robią ko🤬y.
No to już możecie hejtować
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.