Gdy ktoś ci powie nie pal papierosów , nie pij alkoholu bo to nie zdrowe to co mu odpowiesz ? Żeby spadał bo to nie jego sprawa , dlatego drogi pseudo ateisto ( do prawdziwych ateistów nic nie mam ) mówię ci to samo sp🤬alaj! Gówno cię to powinno obchodzić w co wierzę tak samo jak mnie gówno obchodzi to że ty wierzysz że nie wierzysz .
Powinniście odróżniać fanatyka od osoby wierzącej. Fanatyk ślepo wierzy we wszystko co mu ksiądz powie -takich jest naprawdę niewielu , reszta używa rozumu korzysta z antykoncepcji i nie ma ochoty nawracać innych uznając prawo jednostki o samodecydowaniu . I tu dodam że pseudo ateista jest jak fanatyk chciałby aby wszyscy podzielali jego pogląd byli jak on nieomylni , bo gdybyś był człowiekiem nowoczesnym to nie dyskryminował kogoś tylko dlatego że wierzy w Boga , ja cię nie dyskryminuję za twe poglądy. A i znam paru prawdziwych ateistów - żeby nie było .
Co do kościoła to już JPII powinien zrobić porządek , powinien wypierniczyć na zbity pysk wszystkich pedofilców , pederastów . Pedofile to takie gnidy które szukają łatwego kontaktu z dziećmi a na przedszkolankę nikt ich nie zatrudni. Wybierają więc takie profesje gdzie mają ułatwiony kontakt z dziećmi jak np ksiądz czy nauczyciel.
Każdy ma prawo mieć własne poglądy tylko aby nie chciał ich na siłę narzucać innym tak jak to robią kozojebcy.
No to już możecie hejtować
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.