Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-06-12, 4:23
trochę żelaza jeszcze nikomu nie zaszkodziło
konto usunięte
2017-06-12, 4:54
Ja tam nie wiem co podłączasz sobie pod bieżącą wodę, ale ja taką rurę mam podłączoną do kanalizacji ku uciesze Tadzika
ktos ma jakies doswiadczenie, co to moze byc? bo mi to wyglada na odlozony krysztal z utlenionym metalem, nic ponadto.
a moze to po prostu gowno.
Ehh wczoraj tak mi się chciało pić .... a w domu tylko woda z kranu
Lingula napisał/a:
ktos ma jakies doswiadczenie, co to moze byc?
To je witamina!
Jakoś piło się kranówę za gówniarza, brudziło kocimi gównami w piaskownicy, paplało w błocie i nikt od tego nie umarł.
Teraz dzieciaki trzymane pod kloszem przez nowoczesne mamusie które się naczytały w necie o zarazkach i wielce zdziwione, że dzieci mają uczulenia na wszystko.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To jest rura od ścieków a to na ściankach fekalia. Widocznie z jakiegoś konkretnego biura bo tam gdzie chodzi pralka/zmywarka czegoś takiego nie ma. Do tego była w Pionie.
Edit: Faktycznie rura, od wody ale rzecz działa się w Tajlandii.
konto usunięte
2017-06-12, 10:02
Co ma rura ściekowa do kranówy?
konto usunięte
2017-06-12, 11:30
@up gówno
konto usunięte
2017-06-12, 14:08
Gównianie to wygląda...
Mówisz na nią kranówka, a może to Żywiec Zdrój
A widziałeś jak jest Staropolanka produkowana?
Odechciałoby ci się pić!
Patrząc na obuwie i kolor skóry nie mamy się czego bać.
A rury faktycznie się zamulają kiedy woda jest dostarczana bez uzdatnienia.