Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-24, 10:10
@Pierre d'Ollony
Chyba pomyliłeś filmiki
Zgłoś
juzekmotyka 2014-03-24, 10:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-24, 10:33 5
2:50 trafił na drugiego co się lubi bawić z dziećmi.

edit: z drugiego filmu widać, że dziewczyny mają większe jaja od tych gości.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-24, 10:37
tylko babki miały jaja!
Faceci c🤬ki jakich mało!
Zgłoś
megafilip 2014-03-24, 11:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-24, 11:04
Ja rozumiem, że to jest jakiś sprawdzian, ale bez przesady - z tym znęcaniem się trochę przegięli, przecież mógł mu zrobić krzywdę jakąś...
Ten dzieciak też mnie rozwalił tekstem na początku. Nie wiem kto by chciał porwać takiego grubasa
Zgłoś
EdmundKemper 2014-03-24, 11:07 1
No i kto okazał się najbardziej bohaterski? Murzyni i kobiety. A Azjaci przechodzą obok jakby ich sprawa nie dotyczyła. Widać, że typowi inteligenci.

Symbol szachownicy tłumaczy wszystko.

A tak poza tym to w drugim przypadku widząc taką sytuację nie wiem czy bym się nie starał od samego początku jak najbardziej unieszkodliwić sprawcę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-24, 11:08
Soki napisał/a:

W końcu znieczulicie społeczeństwo tymi wkrętami czy prankami-srankami

Za dzieciaka miałem koleżankę, która nad jeziorem co chwilę udawała, że tonie, kilka razy ktoś przychodził z pomocą, a ona się śmiała. Tego samego dnia utonęła, bo jak rzeczywiście zaczęła tonąć to wszyscy myśleli, że znowu wkręca...

to nie był żaden żart, a eksperyment jakbyś nie zauważył. Po za tym myślę, że każdy rozsądny człowiek w takiej sytuacji powstrzymałby tego faceta i zadzwonił na policję.
Zgłoś
Emtecc 2014-03-24, 11:18
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-24, 11:33 4
Bez przesady, ale oni to odgrywali przy jakiś samotnych nerdach, którzy nie potrafią się bić i przez całe życie pewnie byli tymi bitymi, więc ja od nich bym niczego nie oczekiwał. Niech chłopaki przejdą się koło siłowni, boisk etc. gdzie są troszkę bardziej zwinni ludzi i zobaczymy wtedy. Sądzę, że oni sami sobie z tego zdają sprawę, że przy odpowiednim towarzystwie nie zdążył by gościu powiedzieć, że to fake i już by pluł ząbkami.
Zgłoś
Prze-moc 2014-03-24, 12:13
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-24, 13:38
@Up

Jak dla mnie to jakiś hindus
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2014-03-24, 16:08 1
Zgłoś
siba 2014-03-24, 16:35
Wątek dodatkowy: porywacz używa sztuczki z kłamstwem o akcji społecznej.
Zgłoś
ulifont 2014-03-24, 17:08
co do dziecka to oczywiście zareagowac trzeba, ale jak leje jakiegoś studencika i to pedalsko ubranego to skąd mam wiedzieć za co? Może coś mu zrobił, z resztą wielu z was by sie przyłączyła do kopania jakiegoś pedałka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem