C🤬k, nie c🤬k przeprowadził dwa bardzo ciekawe eksperymenty. Pokazują jak zachowują się ludzie, gdy innym dzieje się krzywda.
1. Porwanie dzieciaka przez pedofila:
2. Znęcanie się nad słabszym:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-24, 10:10
@Pierre d'Ollony
Chyba pomyliłeś filmiki
konto usunięte
2014-03-24, 10:33
2:50 trafił na drugiego co się lubi bawić z dziećmi.
edit: z drugiego filmu widać, że dziewczyny mają większe jaja od tych gości.
konto usunięte
2014-03-24, 10:37
tylko babki miały jaja!
Faceci c🤬ki jakich mało!
konto usunięte
2014-03-24, 11:04
Ja rozumiem, że to jest jakiś sprawdzian, ale bez przesady - z tym znęcaniem się trochę przegięli, przecież mógł mu zrobić krzywdę jakąś...
Ten dzieciak też mnie rozwalił tekstem na początku. Nie wiem kto by chciał porwać takiego grubasa
No i kto okazał się najbardziej bohaterski? Murzyni i kobiety. A Azjaci przechodzą obok jakby ich sprawa nie dotyczyła. Widać, że typowi inteligenci.
Symbol szachownicy tłumaczy wszystko.
A tak poza tym to w drugim przypadku widząc taką sytuację nie wiem czy bym się nie starał od samego początku jak najbardziej unieszkodliwić sprawcę.
konto usunięte
2014-03-24, 11:08
Soki napisał/a:
W końcu znieczulicie społeczeństwo tymi wkrętami czy prankami-srankami
Za dzieciaka miałem koleżankę, która nad jeziorem co chwilę udawała, że tonie, kilka razy ktoś przychodził z pomocą, a ona się śmiała. Tego samego dnia utonęła, bo jak rzeczywiście zaczęła tonąć to wszyscy myśleli, że znowu wkręca...
to nie był żaden żart, a eksperyment jakbyś nie zauważył. Po za tym myślę, że każdy rozsądny człowiek w takiej sytuacji powstrzymałby tego faceta i zadzwonił na policję.
konto usunięte
2014-03-24, 11:33
Bez przesady, ale oni to odgrywali przy jakiś samotnych nerdach, którzy nie potrafią się bić i przez całe życie pewnie byli tymi bitymi, więc ja od nich bym niczego nie oczekiwał. Niech chłopaki przejdą się koło siłowni, boisk etc. gdzie są troszkę bardziej zwinni ludzi i zobaczymy wtedy. Sądzę, że oni sami sobie z tego zdają sprawę, że przy odpowiednim towarzystwie nie zdążył by gościu powiedzieć, że to fake i już by pluł ząbkami.
konto usunięte
2014-03-24, 13:38
@Up
Jak dla mnie to jakiś hindus
Wątek dodatkowy: porywacz używa sztuczki z kłamstwem o akcji społecznej.
co do dziecka to oczywiście zareagowac trzeba, ale jak leje jakiegoś studencika i to pedalsko ubranego to skąd mam wiedzieć za co? Może coś mu zrobił, z resztą wielu z was by sie przyłączyła do kopania jakiegoś pedałka