Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
elim 2025-02-19, 16:19 2
Do Choroszczy do szpitala na badania

Zgłoś
SokółWędrowny 2025-02-19, 16:27
Hege napisał/a:

Niech jedzie do Choroszczy bo ewidentnie brakuje mu cierpliwości ila stąd już droga krótka to nabrojenia

Pod sam szpital podjechał.
Zgłoś
majeńka 2025-02-19, 16:36 1
Ciekawy_Zycia napisał/a:

Na Wiochę z tym gównem...!!!

No właśnie na wiochę jechał.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
DEADmanPL 2025-02-19, 16:39 2
PeterNORTH napisał/a:

ban za ten filmik nic tu się nie dzieje.spam.admin!

Całe szczęście, że Ty dbasz o wysoką jakość treści na stronie.

m.sadistic.pl/urodziny-sadistic-vt598621.htm
Zgłoś
Lukigm 2025-02-19, 16:45
Konon w hospicjum, chory
Zgłoś
Castamir 2025-02-19, 16:55
Pracowałem kiedyś w małej firmie gdzie każdy programista robił też często za wdrożeniowca. Robiliśmy m.in. system dla ROPSu Kocborowo. I jakoś nigdy mnie do nich nie wysyłano, ciekawe czemu?
Zgłoś
Murgrabia 2025-02-19, 17:11 1
Przecież to sam prawie Prezydent Krzysiu Kononowicz rozmawiający z Jackiem, prowadzącym kanał "Mleczny Człowiek" na jutubach.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-19, 17:35
a Krzysio to już na wykończeniu. Był gdzies filmik ze szpitala ze w stanie agonalnym.
Zgłoś
michallpk 2025-02-19, 17:49 1
PeterNORTH napisał/a:

ban za ten filmik nic tu się nie dzieje.spam.admin!

Obejrzyj z dźwiękiem jak mamy nie będzie w domu...

podpis użytkownika

Jak stawiasz spację przed interpunkcją, to wiedz żeś kretynem!
Zgłoś
Ryju1983 2025-02-19, 17:56 1
Spokojnie jeszcze 2 tygodnie ferie.
Zgłoś
John-Flopp 2025-02-19, 18:20 3
Cezzar napisał/a:

a jednak na główną wleciało smutasie HAA

Ty tak serio?? Co tu nie wychodzi na główną? Portal dosłownie dogorywa i administracja wrzuca WSZYSTKO jak leci.. Jest jedna sytuacja w której coś nie wyjdzie z poczekalni.. Zgłoszenie "duplikatu". Pomyśl sobie o tym i dalej się wymądrzaj kretynie.. "hahahaha"
Zgłoś
budrysmonster 2025-02-19, 18:26
ja prdle, jeszcze tabliczki i rejestracji nie obczaiłem a po głosie już wiedziałem, że podlasie i akalice
Zgłoś
Cezzar 2025-02-19, 18:31 1
John-Flopp napisał/a:

Ty tak serio?? Co tu nie wychodzi na główną? Portal dosłownie dogorywa i administracja wrzuca WSZYSTKO jak leci.. Jest jedna sytuacja w której coś nie wyjdzie z poczekalni.. Zgłoszenie "duplikatu". Pomyśl sobie o tym i dalej się wymądrzaj kretynie.. "hahahaha"

Widocznie tutaj kretyni są w większości bo lubią się czasem pośmiać xDD Załóż sobie swój smutny portal, siedź na nim sam i se wal do niego hahaha
Zgłoś
Paszczaku 2025-02-19, 18:52 2
prędzej by się dogadali listownie
Zgłoś
Nissassa 2025-02-19, 18:53 1
John-Flopp napisał/a:

@Cezzar
Człowieku.. To na dzide był by c🤬jowy humor a tutaj to jest po prostu żałosne. Nikt nie psuje dobrej zabawy bo jej tu nie ma.

chopie tu kuźwa od roku gimby urzędują, zaraz z tego portalu kwejka albo inne tikokowe gunwo zrobią, nie denerwuj się nie warto, zakończ subskrybcję, nie ppłać więcej na serwer i srać na sadola jak taki szajs przechodzi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie