Hege napisał/a:
Niech jedzie do Choroszczy bo ewidentnie brakuje mu cierpliwości ila stąd już droga krótka to nabrojenia
Pod sam szpital podjechał.
Ciekawy_Zycia napisał/a:
No właśnie na wiochę jechał.Na Wiochę z tym gównem...!!!

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
PeterNORTH napisał/a:
ban za ten filmik nic tu się nie dzieje.spam.admin!
Całe szczęście, że Ty dbasz o wysoką jakość treści na stronie.
m.sadistic.pl/urodziny-sadistic-vt598621.htm
Pracowałem kiedyś w małej firmie gdzie każdy programista robił też często za wdrożeniowca. Robiliśmy m.in. system dla ROPSu Kocborowo. I jakoś nigdy mnie do nich nie wysyłano, ciekawe czemu?
Przecież to sam prawie Prezydent Krzysiu Kononowicz rozmawiający z Jackiem, prowadzącym kanał "Mleczny Człowiek" na jutubach.
a Krzysio to już na wykończeniu. Był gdzies filmik ze szpitala ze w stanie agonalnym.
PeterNORTH napisał/a:
ban za ten filmik nic tu się nie dzieje.spam.admin!
Obejrzyj z dźwiękiem jak mamy nie będzie w domu...
podpis użytkownika
Jak stawiasz spację przed interpunkcją, to wiedz żeś kretynem!
Cezzar napisał/a:
a jednak na główną wleciało smutasie HAA
Ty tak serio??

ja prdle, jeszcze tabliczki i rejestracji nie obczaiłem a po głosie już wiedziałem, że podlasie i akalice

John-Flopp napisał/a:
Ty tak serio?? Co tu nie wychodzi na główną? Portal dosłownie dogorywa i administracja wrzuca WSZYSTKO jak leci.. Jest jedna sytuacja w której coś nie wyjdzie z poczekalni.. Zgłoszenie "duplikatu". Pomyśl sobie o tym i dalej się wymądrzaj kretynie.. "hahahaha"
Widocznie tutaj kretyni są w większości bo lubią się czasem pośmiać xDD Załóż sobie swój smutny portal, siedź na nim sam i se wal do niego hahaha
John-Flopp napisał/a:
@Cezzar
Człowieku.. To na dzide był by c🤬jowy humor a tutaj to jest po prostu żałosne. Nikt nie psuje dobrej zabawy bo jej tu nie ma.
chopie tu kuźwa od roku gimby urzędują, zaraz z tego portalu kwejka albo inne tikokowe gunwo zrobią, nie denerwuj się nie warto, zakończ subskrybcję, nie ppłać więcej na serwer i srać na sadola jak taki szajs przechodzi