Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PeterNORTH 2025-02-19, 19:24 1
michallpk napisał/a:

Obejrzyj z dźwiękiem jak mamy nie będzie w domu...

aaaaa to o to chodzi. no racja bez słuchawek oglądałem i dlatego tak stwierdziłem.
Zgłoś
potwor_z_gowna 2025-02-19, 19:54
Rozmowa Psa Arona z Kononowiczem Prezydentem Polski
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-19, 20:31
Driver19cm napisał/a:

Ale my sramy na twoja opinię
Jedź się leczyć do Choroszczy

Gdzie??

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
PanWladca 2025-02-19, 20:57
Hege napisał/a:

Niech jedzie do Choroszczy bo ewidentnie brakuje mu cierpliwości ila stąd już droga krótka to nabrojenia

Ciesz się że nie masz takiej rodziny bo sam byś tracil tak cierpliwość.
Zgłoś
zasranka 2025-02-19, 21:01
Co to za gówno?
Zgłoś
John-Flopp 2025-02-19, 22:12 2
Nissassa napisał/a:

chopie tu kuźwa od roku gimby urzędują, zaraz z tego portalu kwejka albo inne tikokowe gunwo zrobią, nie denerwuj się nie warto, zakończ subskrybcję, nie ppłać więcej na serwer i srać na sadola jak taki szajs przechodzi

Hahahaa płać? Na to gówno gdzie urzędują gimby i pedały z kwejka? Nie no, jeszcze mnie do reszty nie pop🤬liło.

[ Dodano 2025-02-19, 22:14 ]
Cezzar napisał/a:

Widocznie tutaj kretyni są w większości bo lubią się czasem pośmiać xDD Załóż sobie swój smutny portal, siedź na nim sam i se wal do niego hahaha

smutny portal.. Ty myślisz że z definicji ten jest "rozrywkowy"? Dla mnie jest edukacyjny a to gówno powinno być wyp🤬olone. ( i "xDD" jak debil który się zatrzymał intelektualnie w wieku gimnazjalnym)
Zgłoś
majeńka 2025-02-19, 22:56 2
Castamir napisał/a:

Pracowałem kiedyś w małej firmie gdzie każdy programista robił też często za wdrożeniowca. Robiliśmy m.in. system dla ROPSu Kocborowo. I jakoś nigdy mnie do nich nie wysyłano, ciekawe czemu?

Nie wyjaśniłeś skrótu, zbyt dużo mylnych linków. Dopiero po wpisaniu całego "ROPS Kocborowo" się dowiedziałam że to jakiś Regionalny Ośrodek Psychiatrii Sądowej.

Trzymają tam niebezpiecznych, tak? To szkoda, znalazłbyś dobrych przyjaciół.

[ Dodano 2025-02-19, 23:04 ]
Geraldinio napisał/a:

Gdzie??

Ta mapka to wyjaśni:

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
htp 2025-02-19, 23:23
Szpital Psychiatryczny w Choroszczy to nowoczesna placówka oferująca wszechstronną opiekę pacjentom z zaburzeniami psychicznymi i chorobami neurologicznymi.
Zgłoś
maksym_gorki 2025-02-20, 19:28
PeterNORTH napisał/a:

ban za ten filmik nic tu się nie dzieje.spam.admin!

Jedź do Choroszczy.
Zgłoś