Obejrzyj z dźwiękiem jak mamy nie będzie w domu...
aaaaa to o to chodzi. no racja bez słuchawek oglądałem i dlatego tak stwierdziłem.
Ale my sramy na twoja opinię
Jedź się leczyć do Choroszczy
Gdzie??
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Niech jedzie do Choroszczy bo ewidentnie brakuje mu cierpliwości ila stąd już droga krótka to nabrojenia
Ciesz się że nie masz takiej rodziny bo sam byś tracil tak cierpliwość.
chopie tu kuźwa od roku gimby urzędują, zaraz z tego portalu kwejka albo inne tikokowe gunwo zrobią, nie denerwuj się nie warto, zakończ subskrybcję, nie ppłać więcej na serwer i srać na sadola jak taki szajs przechodzi
Hahahaa płać? Na to gówno gdzie urzędują gimby i pedały z kwejka? Nie no, jeszcze mnie do reszty nie pop🤬liło.

[ Dodano 2025-02-19, 22:14 ]
Widocznie tutaj kretyni są w większości bo lubią się czasem pośmiać xDD Załóż sobie swój smutny portal, siedź na nim sam i se wal do niego hahaha
smutny portal.. Ty myślisz że z definicji ten jest "rozrywkowy"? Dla mnie jest edukacyjny a to gówno powinno być wyp🤬olone. ( i "xDD" jak debil który się zatrzymał intelektualnie w wieku gimnazjalnym)
Nie wyjaśniłeś skrótu, zbyt dużo mylnych linków. Dopiero po wpisaniu całego "ROPS Kocborowo" się dowiedziałam że to jakiś Regionalny Ośrodek Psychiatrii Sądowej.Pracowałem kiedyś w małej firmie gdzie każdy programista robił też często za wdrożeniowca. Robiliśmy m.in. system dla ROPSu Kocborowo. I jakoś nigdy mnie do nich nie wysyłano, ciekawe czemu?
Trzymają tam niebezpiecznych, tak? To szkoda, znalazłbyś dobrych przyjaciół.
[ Dodano 2025-02-19, 23:04 ]
Ta mapka to wyjaśni:Gdzie??

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.ban za ten filmik nic tu się nie dzieje.spam.admin!
Jedź do Choroszczy.