Jak każdy inny w tej kompilacji
@EDIT
Co k🤬a?
@EDIT
shag-91 napisał/a:
Powalająca komplikacja.
Co k🤬a?
Komplikacje to miala twoja matka przy porodzie.
Btw jak mozna byc takim debilem i robic sobie krzywde. Hamerykance maja cos z glowa zeby dla "popularnosci" obijac sobie jaja itp
Btw jak mozna byc takim debilem i robic sobie krzywde. Hamerykance maja cos z glowa zeby dla "popularnosci" obijac sobie jaja itp

Najlepszy jest śmiech tych "kolegów" czy innych "przyjaciół"

A p🤬lnięcie łbem o beton nie komplikuje życia? Opis nie tak do końca zły

czasami ogladam te kompilacie tylko po to zeby uslyszec smiech osoby nagrywajacej

Jakim niedoj🤬ym grzybem na macicy trzeba być żeby takie błędy robić! Komplikacji!? A jeżeli to troll to głębokie gardło wykonane przez Peter'a North'a się należy.

komplikacja
pewnie szukałeś po tagach i nie znalazłeś ;/

Dobrze, że sobie jądra uszkadzają... przynajmniej nie przekażą genów...
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Byłem niemal pewien, że to spasiona baba, dopóki nie usłyszałem tego pawianiego ryku. Chyba, że to taki testo-babol...

Jacyś następcy Jackass nam się rodzą. Czekam z niecierpliwością!

oświećcie mnie k🤬a bo nie ogarniam, o co chodzi z tym fenomenem robienia fikołka na jakąś drewnianą bele lub tym podobne albo wp🤬lanie się pyskiem w jakąś tablicę jadąc rowerem? z resztą wszystkie wyczyny w tym filmiku gwarantują połamaniem się w p🤬du, hmmm może to ja jestem jakiś pop🤬lony i żeby być top i trendy powinienem p🤬lnąć łbem o beton albo coś w tym stylu, w dość ciekawą stronę zmierza ludzkość, jakieś k🤬a kataklizmy i inne c🤬je muje przy naszym debilizmie to mały c🤬j

0:45 - Prawdziwy kumpel, najpierw się pyta czy nic mu nie jest, gdy okazuje się że jego kolega jest cały, to się z niego śmieje