To odnośnie ostatniego zamieszania wokół Toyoty i rzekomej niemożliwości zatrzymania samochodu..
Na forum były wątpliwości czy da się wrzucić luz czy może jednak nie.. Czy da się wyłączyć silnik.. a może nie?
Dowodzi to tylko jakimi kretynami są amerykanie..
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolejny amerykanski buc... fuck fuck motherfuckin.....n/c. drze tego ryja, ze sie nie da ogladac.
zajebisty koles i ma racje w 100 %
to, ze koles ma racje to wie kazdy przecietnej klasy kierowca. Koles sie chwali tym bluzgajac niemilosiernie, a nie ma pojecia jak sie kominiare nosi
@wubepe, bo to jest waszka G, w trakcie "iścia" na robotę. Jeszcze do końca nie założył tej, jak twierdzisz, kominiary.
ale Waszka na robote jezdzi na pace pickupa i z maczeta w łapie xD
wubepe napisał/a:
to, ze koles ma racje to wie kazdy przecietnej klasy kierowca. Koles sie chwali tym bluzgajac niemilosiernie, a nie ma pojecia jak sie kominiare nosi
Dobrze ma założoną kominiarę. Gdyby miał zaciągniętą na nochala to by mu okulary zaparowały.
100/10! Przyjemnie się go słucha
Browar za filmik który jednak mnie zbił z przekonania że wszyscy amerykanie to debile...
mądrych ludzi to i miło posłuchać
konto usunięte
2010-03-17, 0:20
konto usunięte
2010-03-17, 8:05
konto usunięte
2010-03-17, 11:25
wubepe napisał/a:
kolejny amerykanski buc... fuck fuck motherfuckin.....n/c. drze tego ryja, ze sie nie da ogladac.
Bo nie znasz angielskiego! i dla ciebie tylko "motherucker" jest zrozumiałe
konto usunięte
2010-07-25, 14:18
Jak taki koks to niech zdejmie kominiarę..