podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

Wiadomo że miałem nadzieję, że smród spadnie i sobie głupi ryj rozwali, ale po obejrzeniu do końca, muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Gówniak ma więcej odwagi niż wszyscy sadolowi p🤬dowaci tatusiowie razem wzięci.
to nie odwaga

Wiadomo że miałem nadzieję, że smród spadnie i sobie głupi ryj rozwali, ale po obejrzeniu do końca, muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Gówniak ma więcej odwagi niż wszyscy sadolowi p🤬dowaci tatusiowie razem wzięci.
masz jakiś problem to sie leczy prądem 380V do uszu i powinno pomóc
podpis użytkownika
forza nostra leggemasz jakiś problem to sie leczy prądem 380V do uszu i pominno pomóc
Pomogło Ci?
Teraz już wiem dla czego jesteś taki uszczypliwy, też należysz do klubu zniewieściałych ciotek, stąd te docinki.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDla nich nie ma takiego pojęcia jak - niebezpieczne.
Gówniaki to gówniaki.

Pomogło Ci?
Teraz już wiem dla czego jesteś taki uszczypliwy, też należysz do klubu zniewieściałych ciotek, stąd te docinki.
martwie sie tylko o ciebie naprawde załatwie skierowanie jesli będziesz chciał ,mam znajomego w ubojni
podpis użytkownika
forza nostra legge

to nie odwaga po prostu tak małe dzieci nie ogarniają jeszcze tego że może im się coś stać
Podobnie zresztą jak dorośli psychopaci

Darwin miał rację.
A ktoś poza katolikami twierdzi inaczej?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway