Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
contracts 2020-01-09, 13:07 1
Darwin miał rację.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-01-09, 13:11 5
Wiadomo że miałem nadzieję, że smród spadnie i sobie głupi ryj rozwali, ale po obejrzeniu do końca, muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Gówniak ma więcej odwagi niż wszyscy sadolowi p🤬dowaci tatusiowie razem wzięci.
Zgłoś
Salieri16000 2020-01-09, 13:14 2
Indiana Jones za młodu Ten trening przydał mu się w "Świątyni zagłady".

Zgłoś
impressa88 2020-01-09, 13:24
To stąd później słyszymy że dziecko wypadło z okna? Trochę naciągane
Zgłoś
sensualna 2020-01-09, 13:25 23
patitati napisał/a:

Wiadomo że miałem nadzieję, że smród spadnie i sobie głupi ryj rozwali, ale po obejrzeniu do końca, muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Gówniak ma więcej odwagi niż wszyscy sadolowi p🤬dowaci tatusiowie razem wzięci.

to nie odwaga po prostu tak małe dzieci nie ogarniają jeszcze tego że może im się coś stać
Zgłoś
r061071 2020-01-09, 13:31 4
patitati napisał/a:

masz jakiś problem to sie leczy prądem 380V do uszu i powinno pomóc
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-01-09, 13:37 1
r061071 napisał/a:

masz jakiś problem to sie leczy prądem 380V do uszu i pominno pomóc

Pomogło Ci?

Teraz już wiem dla czego jesteś taki uszczypliwy, też należysz do klubu zniewieściałych ciotek, stąd te docinki.
Zgłoś
zwierzak30 2020-01-09, 13:47 3
Dzieci nie mają jeszcze wykształconego instynktu samozachowawczego.
Dla nich nie ma takiego pojęcia jak - niebezpieczne.
Gówniaki to gówniaki.
Zgłoś
Lobo24 2020-01-09, 13:49 3
To wy tak nie robiliście?
Zgłoś
r061071 2020-01-09, 13:49 5
patitati napisał/a:

Pomogło Ci?
Teraz już wiem dla czego jesteś taki uszczypliwy, też należysz do klubu zniewieściałych ciotek, stąd te docinki.

martwie sie tylko o ciebie naprawde załatwie skierowanie jesli będziesz chciał ,mam znajomego w ubojni
Zgłoś
stricker10 2020-01-09, 14:08 9
Zobaczyć swojego dzieciaka robiacego cos takiego to można osiwieć w parę sekund,
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-09, 14:12 1
sensualna napisał/a:

to nie odwaga po prostu tak małe dzieci nie ogarniają jeszcze tego że może im się coś stać

Podobnie zresztą jak dorośli psychopaci
Zgłoś
Wiewór 2020-01-09, 14:13 3
contracts napisał/a:

Darwin miał rację.

A ktoś poza katolikami twierdzi inaczej?
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-09, 14:33
ja p🤬le... aż mi ciśnienie podskoczyło
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem