Nie wiem o co chodzi kasjerce przecież kali tylko ukraść, o co afera.
wojtekpwse napisał/a:
Nie wiem o co chodzi kasjerce przecież kali tylko ukraść, o co afera.
I zobaczył piękny napis "THANK YOU" nad wyjściem. A tu coś małego, białego i babskiego mu przeszkadza. I wystąpił u cz🤬cha dysonans poznawczy

Liczba odwiedzających ten sklep i specyfika klienteli, daje pod rozwagę sens prowadzenia tego biznesu. Bardziej opłacalne są dni, kiedy sklep jest zamknięty hehe
[ Dodano: 2024-10-30, 09:12 ]
Bo lubią, bo mogą i ich na to stać. BLM
[ Dodano: 2024-10-30, 09:12 ]
Wojt65 napisał/a:
dlaczego to sa zawsze czarni
Bo lubią, bo mogą i ich na to stać. BLM
Wojt65 napisał/a:
dlaczego to sa zawsze czarni
Uwarunkowanie genetyczne
Limpid napisał/a:
Uwarunkowanie genetyczne
Konkretnie uwarunkowane genetycznie bycie małpą
Małpolud jeszcze zaskoczony, że ktoś ma obiekcje gdy kradnie. Wojna domowa w USA to dopiero będzie szoł
Ostatnio taki patrol policyjny w centrum Warszawy widziałem.
Dwa dziurawce, zaraz po szkółce i 160 cm max i obie z 50-60 kg wagi....
Od razu czułem się bezpieczniej na ulicy
Dwa dziurawce, zaraz po szkółce i 160 cm max i obie z 50-60 kg wagi....

Od razu czułem się bezpieczniej na ulicy

@Kogucik_Bałamucik: Ja ostatnio obśmiałem moich lokalnych milicjantów jak w końcu ruszyli w teren i zorganizowali akcję "Bezpieczny wjazd" nap🤬lając z przyczajki mandaty ludziom, którzy skracali sobie drogę na stację benzynową wjeżdżając na zakazie. 250 metrów dalej naćpani ciapaci uberowcy spali w furach, ale tych postanowili nie budzić. Państwo z dykty

To nie jest kradzież tylko optymalne rozdysponowanie dóbr według potrzeb i zasług...
Bo wiadomo niewolnictwo rasizm i rozwarstwienie społeczne.
C🤬ja tam
Bo wiadomo niewolnictwo rasizm i rozwarstwienie społeczne.
C🤬ja tam
Bul_od_bytu napisał/a:
@: Ja ostatnio obśmiałem moich lokalnych milicjantów jak w końcu ruszyli w teren i zorganizowali akcję "Bezpieczny wjazd" nap🤬lając z przyczajki mandaty ludziom, którzy skracali sobie drogę na stację benzynową wjeżdżając na zakazie. 250 metrów dalej naćpani ciapaci uberowcy spali w furach, ale tych postanowili nie budzić. Państwo z dykty
Duże braki kadrowe w milicji, to przyjmują kogo popadnie... Dosłownie to powiedział mi miejscowy pijaczek pod alkożabką jak w lato wychodząc z tej że i otwierając na progu browara, obśmiałem taki małoletni mieszany patrol milicyjny co mijał właśnie alkożabkę.
Do mnie się nie zesrali ale dosłownie 100m dalej przyp🤬zielili się do kobiety co na czerwonym świetle przeszła bo na tramwaj się spieszyła .
Normalnie dramat.
Nie dość że dziękują to jeszcze oddają zgubione zakupy klientom. poświęceniem.

podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki