📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@AllAbout
Sytuacje kiedy kobieta ma prawo bezkarnie wymierzyć liścia facetowi:
- kiedy obcy ją obmacuje/szczypnie/klepnie
- kiedy ktoś obraża ją wulgarnie
Wtedy jeśli facet ją uderzy to wypadałoby żeby otoczenie zainterweniowało.
Jeśli uderzy faceta
- bo się kłócą
- bo chce komuś zaimponować
- bo ją zdenerwował
- bo nie opanowała emocji
- bo tak
To traci całą swoją kobiecość i chociażby po jednym kontrolnym liściu/plombie zęba wypluła to jest tylko i wyłącznie jej wina i ŻADNA ujma dla faceta.
Też jako gimbazjalista myślałem o sobie jako rycerzy w lśniącej zbroi że może kobieta okładać faceta kijem baseballowym a on to ma wytrzymać. Niestety zbyt wiele podłych kurew panoszy się po świecie a PORZĄDNA kobieta ręki na faceta nie podniesie poza [ewentualnie] w/w dwoma sytuacjami.
Sytuacje kiedy kobieta ma prawo bezkarnie wymierzyć liścia facetowi:
- kiedy obcy ją obmacuje/szczypnie/klepnie
- kiedy ktoś obraża ją wulgarnie
Wtedy jeśli facet ją uderzy to wypadałoby żeby otoczenie zainterweniowało.
Jeśli uderzy faceta
- bo się kłócą
- bo chce komuś zaimponować
- bo ją zdenerwował
- bo nie opanowała emocji
- bo tak
To traci całą swoją kobiecość i chociażby po jednym kontrolnym liściu/plombie zęba wypluła to jest tylko i wyłącznie jej wina i ŻADNA ujma dla faceta.
Też jako gimbazjalista myślałem o sobie jako rycerzy w lśniącej zbroi że może kobieta okładać faceta kijem baseballowym a on to ma wytrzymać. Niestety zbyt wiele podłych kurew panoszy się po świecie a PORZĄDNA kobieta ręki na faceta nie podniesie poza [ewentualnie] w/w dwoma sytuacjami.

Nie, nie ma nas więcej, przykro mi. Bo baby wolą oglądać durne seriale, zamiast zrobić facetowi ogromne mięcho na obiad, cieszyć się że je a potem jeszcze zrobić lodzika na deser, po ciężkiej pracy.
Ale gdzie tam, przecież ja jestem taka wyzwolona!
Ale gdzie tam, przecież ja jestem taka wyzwolona!

I przepraszam, naprawdę przepraszam, że mam o to taki ból dupy, ale wytłumaczę się krótko: mi, kobiecie, uwłacza podniesienie ręki na mężczyznę. Ze zwykłej wdzięczności i szacunku.

@Savannah
Dlaczego od latania z karabinem jest mężczyzna? Bo jest silniejszy nie tylko fizycznie, bo myśli inaczej. Cieszę się, że tak widzisz rolę kobiety i że w razie czego mogę liczyć na Twoją obronę. Ja jestem zbyt słaba, żeby latać z karabinem, a rzucać się bezsensownie na samobójczą śmierć, żeby zginąć godnie, nie ma sensu, gdy mogłabym wspierać walczących mężczyzn (i takie bojowniczki jak Ty) inaczej. Na przykład zajmując się dziećmi, które jednak przeżyć powinny, czyszczeniem broni, szyciem ubrań, gotowaniem i tak dalej. Po prostu rolę kobiety w tak skrajnych sytuacjach widzę inaczej. A wulgarność akceptowałabym u siebie tylko w sypialni lub w obronie swojej godności/swoich dzieci. Nie będę się z Tobą o to kłócić.
Dlaczego od latania z karabinem jest mężczyzna? Bo jest silniejszy nie tylko fizycznie, bo myśli inaczej. Cieszę się, że tak widzisz rolę kobiety i że w razie czego mogę liczyć na Twoją obronę. Ja jestem zbyt słaba, żeby latać z karabinem, a rzucać się bezsensownie na samobójczą śmierć, żeby zginąć godnie, nie ma sensu, gdy mogłabym wspierać walczących mężczyzn (i takie bojowniczki jak Ty) inaczej. Na przykład zajmując się dziećmi, które jednak przeżyć powinny, czyszczeniem broni, szyciem ubrań, gotowaniem i tak dalej. Po prostu rolę kobiety w tak skrajnych sytuacjach widzę inaczej. A wulgarność akceptowałabym u siebie tylko w sypialni lub w obronie swojej godności/swoich dzieci. Nie będę się z Tobą o to kłócić.

@Savannah
Nie podniecajcie sie drodzy sadole bo nie wiecie kto siedzi po drugiej stronie monitora
Potem, niczym w tajskiej reklamie okaże sie że kobieta pisząca takie mądre rzeczy okaże sie faciem przed 30 tką
To je Sadol, nie wiesz we wszystko co mówią

Nie podniecajcie sie drodzy sadole bo nie wiecie kto siedzi po drugiej stronie monitora

Potem, niczym w tajskiej reklamie okaże sie że kobieta pisząca takie mądre rzeczy okaże sie faciem przed 30 tką

To je Sadol, nie wiesz we wszystko co mówią

Miałem kiedyś przyjemność bronić się przed atakiem kobiety. Sama przyjemność, nie uderzyłem ani razu a i tak to ja kontrolowałem całą sytuację. Można? Można.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie