A na meczu był za komuny albo wogóle.
No i co za komuny jakoś nie było rozrób...
Ogólnie kolego p🤬lisz jak najęty. Co z tego że nic poważnego mu nie zrobił ? Skoro to jest osoba mundurowa i zamachnął się na kogoś pilnującego prawo to nie ma czy lekko go ranił czy zabił. Należy się debilowi kara i tyle.
Pewnie za chwilę wyskoczą dzieciaki z tekstami JP na 98 % albo hwdp i inne gówna.
Oczyszczacz Ty właśnie jesteś przykładem debilnego troglodyty którego powinno się kastrować dwoma kamieniami by swojej parszywej spermy nie rozsiewał po świecie.
Jestem 100% za tym aby na takie zadymy wzywać grupę panów noszących beret na bakier następnie łamanie łapsk i kulasów w stawach a co piątemu prowodyrowi obrócić głowę o 180stopni.
Kara się należy jak najbardziej ale młody chłopak po 10 latach jak wyjdzie to z taką rysą na psychice że się nie odnajdzie. Bo 10 to za zabójstwo można posiedzieć m.in.
To w wypadku wojny, wszyscy Ci chłopacy co leją się na ustawkach, kibole piłkarscy, to oni by pierwsi poszli walczyć za ojczyzne. A cwaniacy tacy jak Ty czyybyszew pierwsi by się skryli w piwnicy albo pod sukienką mamusi. Czyż nie?"
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.Wyżej pisano, że policja prowokuje na meczach. Może i prowokuje, tak samo jak prowokują kibice. Ale jakoś nie widziałem, żeby to gliniarze zaczynali rzucać krzesełkami w stronę kibiców albo którys podszedł i zaczął pałować kibica bo prowokował i wyzywał. Oczyszczacz - akurat mieszkam na Batorym i widzę co się po meczach dzieje, dla mnie duża część kibiców (ale nie wszyscy!) to agresywne przygłupy. Podobają mi się oprawy meczów, ale denerwują prymitywne hasełka wykrzykiwane przed/podczas/po meczu.
Każdy gliniarz, jeśli przekroczy uprawnienia, albo zapoczątkuje rozp🤬uchę, powinien ponieść surowe konsekwencje. A każdy kibic który bierze czynny udział w rozróbie powinien dostać wp🤬l taki, żeby nie mogł chodzić a żarcie dostawał przez rurkę.
P.S Za to jestem jak najbardziej ZA ustawkami, niech się leją, byle nikt niewinny nie ucierpiał.