konto usunięte
2010-03-08, 8:13
Mój pies wygląda inaczej.
konto usunięte
2010-03-08, 8:18
ale to samo co imie :/
stary troche mnie poniosło , stąd ta składnia ale zrozum jedno , policja ta kupa debili , która ma stać na straży naszego bezpieczeństwa wg mnie to paradox sam w sobie , co do Czai to nie wiesz jak było nie znasz chyba tej złości jak państwo póbuje w bydlęcy sposób tamować prawdę ?
konto usunięte
2010-03-08, 8:21
bo to pies przebrany za cywila - jak w opisie. Dobra charakteryzacja swoja droga, a pies jest swietnie wyszkolony w poslugiwaniu sie bronia
konto usunięte
2010-03-08, 8:31
35 bagażu to chyba nie mało dzieciaku :/
ach napierdylali się w latach 80 i 90 i tyle
konto usunięte
2010-03-08, 8:32
Policjant ktory go zabil poszedl siedziec, wiem bo widzialem w TV publicznej dokument o jego trudnym zyciu w wiezieniu. nie plakalem nad jego losem.
policja klamie a media to rozpowszechniaja - zgadzam sie w zupelnosci, daleko nie szukajac dzis moi koledzy wroca z derb Łodzi i opowiedza zupelnie inna historie niz ta ktora przeczytam w wiadomosciach, ale nie jestem oburzony. Jezeli przecietny, szary obywatel zwatpi w sprawnosc organow scigania i przestanie wierzyc ze jest chroniony, kraj zeleje fala strachu, a strach doprowadzi do eskalacji przemocy. Ludzie albo przestaliby wychodzic z domow, albo kazdy chodziłby z nozem. Nie bede juz wspominal ze wg. mnie 80% ludzi postepuje zgodnie z prawem nie ze wzgledu na wpojone zasady moralne, ale z obawy przed kara. Pomysl co by sie stalo gdyby to 80% procent przestalo sie bac karzacej reki sprawiedliwosci, niewierzac ze kiedykolwiek ich dosiegnie?
a on strzelał w tłum z ostrej amunicji. Media wszystko podkolorowały a głupi tłum łyka to. On nie został bardzo pobity i nie był przypalany tak jak każdy mówi tylko kilka razy dostał racą (przypalanie to co innego).