Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-03-08, 13:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lam3rZ 2010-03-08, 13:02
powinna tam wkroczyc policja z niemiec i rozgromic w drobny pyl takie scierwo
Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 13:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-08, 13:33
Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 13:41
Po co? Żeby pokazać, że jest się lepszym. Czysta rywalizacja. Ludzie są teraz zalewani nową modą w której mężczyzna ma włosy na żel, spodnie w kancik i biały pasek. Nie wszyscy idą za modą tylko zostają przy starych, sprawdzonych metodach zabicia czasu - piwo, trening, kumple, dziewczyny. Nie fryzjer, kosmetyczka, solarium, sklep z ciuchami. Instynktu nie da się zabić. Chyba, że się zamienisz w kobietę, ale wtedy
Zgłoś
Conscribo 2010-03-08, 13:47
Marian Paździoch napisał/a:

to Ty w życiu jeszcze mało widziałeś. Ale skąd możesz wiedzieć jak prowokuje policja kibiców skoro sam nie jesteś kibicem?

Nie napisałem, nigdzie, że nie byłem na meczach.
Byłem kilka razy, ale bardziej podoba mi się atmosfera na meczach siatki, ręcznej i żużla. Mniej agresji, wyzwisk a sam doping tak samo żywiołowy.

Może se prowokować, tak jak i kibice mogą prowokować ale jeśli ktoś nie jest deblilem to nie da się wyprowadzić z równowagi.

Mnie WALI czy ktoś prowokuje czy nie. Interesuje mnie tylko sam fakt czy ktoś jest na tyle rozgarnięty, żeby nie rzucać się od razu z łapami. Jak kobieta jest ubrana prowokująco, to od razu znaczy, że chce zeby ją zaciągnąc i przelecieć na pierwszej lepszej ławeczce?
Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 13:57
conscribo napisał/a:

Mnie WALI czy ktoś prowokuje czy nie. Interesuje mnie tylko sam fakt czy ktoś jest na tyle rozgarnięty, żeby nie rzucać się od razu z łapami.

czyli w tym wypadku policja występuje w roli debila gdy pałuje bo daje się sprowokować

A Tak swoją droga gdyby kibice dali się sprowokować chociaż w 50% gdy są prowokowani to co tydzień byłoby kilkanaście dużych awantur. A tak nie jest
Zgłoś
baronturbina 2010-03-08, 14:02
Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 14:05
Zgłoś
Conscribo 2010-03-08, 14:16
Zgłoś
Dondamiano 2010-03-08, 14:32
Policja prowokuje. Hahaha!!!
Tylko przykłady tych prowokacji jakieś słabe, bo tych debili prowokuje samo to, że człowiek na nich spojrzy na ulicy.

Takie ścierwo powinni pałować tak długo, że następnym razem dupy z krzesełka nie podniesie, obejrzy jak dobranockę meczyk i do domciu do mamy.

Kibole to zwierzęta i tak powinno się ich traktować.
Nie wiem dlaczego niektórzy tutaj podchodzą do nich jak do ludzi.

! BRONICIE TO ŚCIERWO A PÓŹNIEJ BĘDZIE PŁACZ I DZWONIENIE NA POLICJĘ JAK WAS ALBO KOGOŚ Z BLISKICH NA ULICY POBIJĄ I OKRADNĄ !

izolować prostaków w więzieniu i już. Z nich i tak już nic nie będzie
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-08, 14:35
Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 14:45 1
oh gdzie ten wasz sadyzm? Starcza go tylko na pedofilskie żarty?

Policja prowokuje chociażby biciem pałką za darmo. Wypowiadacie się na tematy o których nie macie pojęcia i taka jest prawda. Gówno wiecie a dowodem na to są teksty o biciu przechodniów itp. Awantury na stadionach to rzadkość. Jak jesteście tak obcykani to powiedzcie ile było awantur na stadionach w tamtym roku w Polsce a ile meczów. Ile postronnych osób ucierpiało?
Żywicie się gównem które wypuszczają media. Bajki o niebezpiecznych stadionach i kibicach okradających matki z dziećmi. Faktem jest, że kibice nie lubią "długowłosych", punków itp. i dlatego się tak spinacie przybijając piątkę psom.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-08, 14:56
Gdzie jest ten pies?
Zgłoś
soSNax 2010-03-08, 15:00 2
Pazdzioch daj sobie luzu... Z ograniczonymi, zmanipulowanymi przez media "inteligentami" niestety nie wygrasz Moze za lat pare...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem