Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marian Paździoch 2010-03-08, 15:07
soSNax napisał/a:

Pazdzioch daj sobie luzu... Z ograniczonymi, zmanipulowanymi przez media "inteligentami" niestety nie wygrasz Moze za lat pare...

tak chyba będzie zdrowiej
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-08, 15:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 15:24
bolało cię to? Wychodzi grupa na grupę to liczy się z tym, że albo da klapsa albo tego klapsa dostanie. Jak się dostanie po zębach to wtedy człowiek czuje, że żyje

Cytat:

Wychowują je te bloki,
kumple jedną rodziną.
Tutaj rządzi prawo pięści,
twarde pięści tu nie zginą.

Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 15:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
loras 2010-03-08, 15:42 2
aexalven napisał/a:

Zapraszam do mnie, właśnie dzisiaj doszedł mój buzdygan, mogę cię nim bić w zęby ile tylko chcesz, poczujesz, żeżyjesz, zapraszam do Łodzi, miejsce spotkań wyznaczymy wspólnie i odpwoiednią opłatę ustalimy na miejscu.

Zamiast klepać napinki na klawiaturze, idź obejrzyj tvn24 i relację jak to wczoraj kibole wyburzyli gołymi pięściami prawie wszystkie zabudowania w Twoim mieście, i spalili połowę jego mieszkańców. Bo mniej więcej taka jest wiarygodność informacji podawanych w mediach na temat kibiców.
Zgłoś
sveq 2010-03-08, 16:15 1
Zgłoś
Conscribo 2010-03-08, 16:54
ok, czyli kibice to pełni honoru i szacunku do drugiego człowieka ludzie, pasjonujący się piłką i uzywający przemocy tylko w obronie własnej.

policja to źli, bezwzględni ludzie, którzy szukaja byle pretekstu zeby komuś przywalić pałą i trochę poznęcać.

a media lubia tanią sensację, dlatego nagłasniają tylko te sytuacje w których to kibice wywołali burdy, za to na pewno ich nie interesuje taki temat w wykonaniu policji.

żeby mi ktoś nie pisał j.w. że nigdy w życiu na meczu nie byłem - byłem, do stadionu mam 1 kilometr.

a z mojego okna słychać i śpiewy podczas meczów i widać helikoptery które jakiś czas temu po meczu sobie latały nad Chorzowem w poszukiwaniu kiboli którzy zrobili jakąś rozp🤬uchę.

Za to strasznie mi sie podobają ustawki, kulturalnie umówione miejsce, ilość zawodników i ewentualna broń. Kto chce idzie, nikt niezainteresowany w papę nie dostanie. I tak powinno być!

Chlopaki, proszę was, dyskusja dawno by się skończyła, gdybyście po prostu popatrzyli na to obiektywnie. Bo w tej chwili zwalacie zło za wszelkie burdy na gliniarzy. Mają swoje za uszami ale bez przesady. Poza tym, co by sie działo na stadionie, gdyby dwie ekipy mogły sie swobodnie podczas zadymy naparzać?
Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 17:06
tak ci się wydaje, że nie patrzymy obiektywnie. My po prostu widzimy więcej a wy nie potraficie czytać ze zrozumieniem
Zgłoś
s_LP 2010-03-08, 18:29 1
a je*any pies od razu broń wyciągnął!

ciekawe czy gdybym ja dostał w ryj (na meczu) a pracował np w urzędzie miasta, ktoś by dostał zarzut napaści na urzędnika państwowego... żenada

po godzinach nikt nie jest super-obywatelem pierwszej kategorii...

odsiatka za coś takiego? ok. Ale czemu 10 lat?!?
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-08, 18:51
s_LP napisał/a:

a je*any pies od razu broń wyciągnął!

ciekawe czy gdybym ja dostał w ryj (na meczu) a pracował np w urzędzie miasta, ktoś by dostał zarzut napaści na urzędnika państwowego... żenada

po godzinach nikt nie jest super-obywatelem pierwszej kategorii...

odsiatka za coś takiego? ok. Ale czemu 10 lat?!?

Gdybyś pracował w urzędzie miejskim dostałbyś w ryj 2 razy, za siedzenie na dupie i nicnierobienie (tak oceniają pracowników państwowych)

A wyrok 10 lat jest raczej formą "straszaka" dla innych, żeby następnym razem zastanowili się przed zaatakowaniem innego funkcjonariusza służb publicznych.

@Marian Paździoch, zauważyłem, że każdy kto ma odmienne zdanie niż Twoje od razu nazywany jest ślepą masą wierzącą w to co przekazują media i nie chodzącą na mecze. Może warto w końcu wysłuchać zdania innych zamiast każdemu wciskać "nie, tak nie jest, gówno się znasz, ja mam rację, ja wiem jak jest bo się na tym znam a Ty nie" itp.
Zgłoś
sveq 2010-03-08, 18:53
Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 19:20 2
zeta napisał/a:

@Marian Paździoch, zauważyłem, że każdy kto ma odmienne zdanie niż Twoje od razu nazywany jest ślepą masą wierzącą w to co przekazują media i nie chodzącą na mecze. Może warto w końcu wysłuchać zdania innych zamiast każdemu wciskać "nie, tak nie jest, gówno się znasz, ja mam rację, ja wiem jak jest bo się na tym znam a Ty nie" itp.

Jak na temat kibiców może mnie pouczać ktoś kto nim nie jest? Skąd tacy ludzie czerpią wiedzę jak nie z mediów? Dlaczego mam brać pod uwagę opinię kogoś kto nie ma nawet bladego pojęcia o tym co mówi.

aexalven

ścierwem z marginesu to najprawdopodobniej jesteś ty rycerzyku. Wiele z tych ludzi o których mówisz "ścierwo z marginesu" to lekarze, studenci, urzędnicy, robotnicy, przedstawiciele handlowi. Cały przekrój społeczeństwa. Od małolata co ma 16 lat bo faceta co ma 40 lat.
A ty wrzucasz wszystkich do jednego worka według stereotypów. Według stereotypów przeciętny słuchacz metalu jest brudasem, żyjącym z tego co znajdzie na ulicy. Je koty i śmierdzi gównem. Zgadzasz się z taka opinią? Dla ciebie jakiś dres co cię zaczepił to musi być kibic. A kibice postępują honorowo bo na ustawkach są zasady - żadnego sprzętu, nie kopie się leżących itp. A po wszystkim przybija się piątkę i idzie w swoją stronę. I gówno to powinno kogo obchodzić jak inni spędzają czas wolny

Ja sam nie jestem chuliganem, ale to nie przeszkadza mi w zrozumieniu tych co nimi są. A, że na stadionie spędziłem już ładny kawałek swojego życia to potrafię rozróżnić propagandowe kłamstwo mediów od prawdy.

Należy jeszcze dodać, że kibice robią bardzo dużo charytatywnych akcji. Nie będę się wgłębiał w szczegóły bo szkoda mojego cennego czasu, ale dlaczego o tym media nie piszą? Bo to nie pasuje do ich wzoru kibica - chuligana

Nie dotrze to do ciebie teraz to nie dotrze nigdy więc chyba już nie będę już pisał bo to jak groch o ścianę. Jak ktoś jest zmanipulowany/głupi to i oczywiste fakty do niego nie dotrą
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-08, 19:41 1
Zgłoś
Marian Paździoch 2010-03-08, 20:11
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-08, 20:38
Marian Paździoch napisał/a:

Jak na temat kibiców może mnie pouczać ktoś kto nim nie jest? Skąd tacy ludzie czerpią wiedzę jak nie z mediów? Dlaczego mam brać pod uwagę opinię kogoś kto nie ma nawet bladego pojęcia o tym co mówi.

To powiedz mi, skąd wiesz kto jest kibicem a kto nie jest ? Znasz każdego forumowicza z osobna, żeby mówić kto się zna a kto nie? Ja jestem kibicem Lecha i jeżdżę (nie na każde ale często) na mecze wyjadowe jak i te w Poznaniu i mam odmienne zdanie niż Twoje. Nic nie usprawiedliwia chuliganów robiących rozpiździaj na stadionach i na mieście. NIC.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem