Pazdzioch daj sobie luzu... Z ograniczonymi, zmanipulowanymi przez media "inteligentami" niestety nie wygrasz
Moze za lat pare...
Wychowują je te bloki,
kumple jedną rodziną.
Tutaj rządzi prawo pięści,
twarde pięści tu nie zginą.
Zapraszam do mnie, właśnie dzisiaj doszedł mój buzdygan, mogę cię nim bić w zęby ile tylko chcesz, poczujesz, żeżyjesz, zapraszam do Łodzi, miejsce spotkań wyznaczymy wspólnie i odpwoiednią opłatę ustalimy na miejscu.
a je*any pies od razu broń wyciągnął!
ciekawe czy gdybym ja dostał w ryj (na meczu) a pracował np w urzędzie miasta, ktoś by dostał zarzut napaści na urzędnika państwowego... żenada
po godzinach nikt nie jest super-obywatelem pierwszej kategorii...
odsiatka za coś takiego? ok. Ale czemu 10 lat?!?
@Marian Paździoch, zauważyłem, że każdy kto ma odmienne zdanie niż Twoje od razu nazywany jest ślepą masą wierzącą w to co przekazują media i nie chodzącą na mecze. Może warto w końcu wysłuchać zdania innych zamiast każdemu wciskać "nie, tak nie jest, gówno się znasz, ja mam rację, ja wiem jak jest bo się na tym znam a Ty nie" itp.
Jak na temat kibiców może mnie pouczać ktoś kto nim nie jest? Skąd tacy ludzie czerpią wiedzę jak nie z mediów? Dlaczego mam brać pod uwagę opinię kogoś kto nie ma nawet bladego pojęcia o tym co mówi.