No i kutwa dobrze mu tak, w pytonga go jeszcze mógł użreć.
C................n
2019-10-29, 20:38
W przypadku gołębi wyjątkowo nie narzekałbym na barbarzyństwo...
Caramon napisał/a:
W przypadku gołębi wyjątkowo nie narzekałbym na barbarzyństwo...
A ja właśnie myślałem, że będzie szansa zdementować krążące po serwisie błędne o gołąbkach przekonanie mówiące, iż rrzekomo są to stworzenia mało inteligentne a ponoć szczurami przestworza zwane; winny także choćby gatunkowy intelekt sobą przedstawiać
podpis użytkownika
Rusznikarstwo, lutnictwo, korki z angola
mikolab1891 napisał/a:
A ja właśnie myślałem, że będzie szansa zdementować krążące po serwisie błędne o gołąbkach przekonanie mówiące, iż rrzekomo są to stworzenia mało inteligentne a ponoć szczurami przestworza zwane; winny także choćby gatunkowy intelekt sobą przedstawiać
Człowieku, czegoś ty się najarał
Daj papieru bo się posrałem.
bardzo dobrze ciapatemu sk🤬ielowi!!
T................y
2019-10-29, 23:10
zaqaz napisał/a:
No i kutwa dobrze mu tak, w pytonga go jeszcze mógł użreć.
On nie ma pytonga, dlatego bawią go takie rzeczy.
Kolejny już na sadolu przedstawiciel gatunku - mam dwie ręce, ale będę coś robił tylko jedną. Chirurdzy, ortodonci i grabarze lubią to.
Nawet wąż sp🤬ala od gołębia, nie mówiąc o trawieniu tego skrzydlatego einsteina
Na c🤬j ludzie takie kurestwo jak węże trzymają to ja nie wiem. Jeszcze jak są jadowite to już lepiej się zapobiegawczo powiesić niż zdychać ukąszony od jakiegoś c🤬jstwa
Cryo
2019-10-30, 1:16
Erich_Priebe, Takie zwierzęta trzymają ludzie z problemami psychicznymi
Zesrałem sie k🤬a
C................n
2019-10-30, 4:10
Ależ ja nie twierdzę, że gołębie nie są inteligentne. Po prostu ich inteligencja nie ma żadnego połączenia z dupą, bo srają jak hiszpańska inkwizycja na extasy.
w................4
2019-10-30, 8:27
mikolab1891 napisał/a:
Koleżanka pyta czy spotkasz się z nią porozmawiać. Ma okres więc powinno być miło.