Na początku trzeba wzrok wytężyć, ale w powtórce (od 0:36s) to i na telefonie da się zobaczyć kto kogo.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:18
I dwa debile do odstrzału, Jeden drugiemu nie przepuści. Każdy chce pokazać, że to on jest królem szosy, a są co najwyżej parobkami ulicy.
Mercedes chciał strącić (nie wprost) BMW z pozycji lidera debilizmu. BMW pokazało Mercedesowi (wprost), że tak łatwo nie abdykuje...
Chore pojeby....
Chore pojeby....
I przez takich idiotów giną normalni ludzie. Królowie im nie można zwracać uwagi ale jak coś im przeszkadza to pierwsi lecą.
Gdyby było można takich zabijać bezkarnie
heh marzenia
Gdyby było można takich zabijać bezkarnie
W jakim stanie to mieszkanie na Serockiej? Może będę zainteresowany.
Dobra, przekonaliście mnie. Kupuję wideorejestrator i zaczynam służyć społeczeństwu.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Mercedes chciał strącić (nie wprost) BMW z pozycji lidera debilizmu. BMW pokazało Mercedesowi (wprost), że tak łatwo nie abdykuje...
Chore pojeby....
Mercedes wybrał najgorzej jak mógł, nie potrzebnie próbował wcisnąć się BMW a mnie uczyli żeby w takiej sytuacji wyprzedzić z prawej jeszcze kilka p🤬deczek (najwyżej po pasie awaryjnym albo pow wyłączonej z ruchu) blokujących lewy pas i „wcinać się” jakiejś zawalidrodze
Można np tak tylko u nas uchodzi to za „straszne piractwo” a i jak się nie ma uprawnień ratownika to można stracić prawko podobnie jak za przekroczenie o 50km/h teraz nawet pozazabudowanym, tak że albo na studia trzeba iść, robić uprawnienia i powoływać się na wyższą konieczność albo jeździć przepisowo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie