Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Danielek91 2013-10-26, 16:57 10
hahahaahahah. Sosnowiec "miasto biedy i patologii" tak się składa że wielu bogatych ludzi na co dzień pracujących w Katowicach (lekarze,biznesmeni,ekonomiści) budują domy właśnie w Sosnowcu;) codziennie rano gdy jadą na 8 do pracy (nie jak @theormore na 6 rano na portiernię czy magazyn) korkują całą s86 w kierunku katowic. Analogicznie korkują również s86 w godzinach 15-16 wracając zadowoleni do domu w sosnowcu mijając sosnowiec natężenie ruchu drastycznie spada Ahhh to "DITROJT" Mętalność polaczków cebulaczków nie mamy tak dobrze jak inni to obrażajmy i naskakujmy na nich! zamiast dążyć by mieć tak samo dobrze
Zgłoś
Jogurcik 2013-10-26, 17:02 175
Danielek91, mieszkasz w Sosnowcu i próbujesz się usprawiedliwić?

podpis użytkownika

Dupa cycki
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-26, 17:11 11
ile można z tym Sosnowcem..
Zgłoś
Wróżbita_Maciej 2013-10-26, 17:25 81
@Danielek91
Za "polaczków" w ryj powinieneś wyłapać cyganie.
Zgłoś
Danielek91 2013-10-26, 17:29 3
@Wróżbita_Maciej Cygan to twój stary ;D bynajmniej nie Jacek
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-10-26, 18:28 34
Kolejna wrzuta od pryszczatego pseudo ślązaka z "róhu" lub gieksy zamieszkałego w "najpiękniejszej" krainie Polski pokroju Bytomia tudzież innej węglowej dziury. Ręce chociaż umyłeś zanim założyłeś ten temat?

Zgłoś
Marxe 2013-10-26, 18:40 32
Danielek91 napisał/a:

[...] Mętalność polaczków cebulaczków nie mamy tak dobrze jak inni to obrażajmy i naskakujmy na nich! zamiast dążyć by mieć tak samo dobrze

Kuwa kolejny z🤬b który wyjechał za granice do mamusi i uważa się za Nerona.Dla ciebie ja i reszta społeczności sadola jesteśmy POLAKAMI,dla takich wpadek jak ty za napisanie "polaczki cebulaczki" powinna moderacja dawać blokade na internet i wysyłać do czarnobyla by takie z🤬by się nie rozmnażały .Mam ból dupy o to bo wk🤬iają mnie takie z🤬by z takimi tekstami i pomimo iż jest c🤬jowo w naszym kraju to i tak jestem dumny z Polski,jej historii i bycia Polakiem.Zapisz to k🤬a sobie,przyczep obok plakatu Biebera i patrz na to za każdym razem kiedy znowu postanowisz napisać "polaczki cebulaczki" do c🤬ja!
Zgłoś
BongMan 2013-10-26, 19:07 5
Nie ma co odpowiadać na zaczepki takich kretynów. Robią mojemu miastu reklamę i to darmową, więc spoko Nie chcecie mi może umyć auta albo mieszkania posprzątać?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
KiecolPB 2013-10-26, 19:35 7
Danielek91 napisał/a:

hahahaahahah. Sosnowiec "miasto biedy i patologii" tak się składa że wielu bogatych ludzi na co dzień pracujących w Katowicach (lekarze,biznesmeni,ekonomiści) budują domy właśnie w Sosnowcu;) codziennie rano gdy jadą na 8 do pracy (nie jak @theormore na 6 rano na portiernię czy magazyn) korkują całą s86 w kierunku katowic. Analogicznie korkują również s86 w godzinach 15-16 wracając zadowoleni do domu w sosnowcu mijając sosnowiec natężenie ruchu drastycznie spada Ahhh to "DITROJT" Mętalność polaczków cebulaczków nie mamy tak dobrze jak inni to obrażajmy i naskakujmy na nich! zamiast dążyć by mieć tak samo dobrze

Ściemie jebiesz jak c🤬j, rozgryzłem cie szybciej niż myślałem. O jakich drogach mówisz? Przecież do sosnowca wszystkie są pozamykane
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-26, 19:35 1
w Sosnowcu nawet ryby nie biorą powazna gadka
Zgłoś
John Deere 2013-10-26, 19:59 2
A niechej narodowie wżdy postronne znajom...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-26, 20:20 7
@Danielek 91 - MENTALNOŚĆ, ku*wa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-26, 20:23 1
do gimbazy niedouczonej : jeśli już zapamiętałeś cytat z klasyka to warto by było wiedzieć co tenże Mikołaj Rej napisał
pl.wikiquote.org/wiki/A_niechaj_narodowie_w%C5%BCdy_postronni_znaj%C4%85
Wstyd że "internetowi patrioci" swojego języka nie znają
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-26, 20:32 2
Sosnowiec to nie Detroit tylko Czelabińsk
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie