📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahahaahahah. Sosnowiec "miasto biedy i patologii" tak się składa że wielu bogatych ludzi na co dzień pracujących w Katowicach (lekarze,biznesmeni,ekonomiści) budują domy właśnie w Sosnowcu;) codziennie rano gdy jadą na 8 do pracy (nie jak @theormore na 6 rano na portiernię czy magazyn) korkują całą s86 w kierunku katowic. Analogicznie korkują również s86 w godzinach 15-16
wracając zadowoleni do domu w sosnowcu
mijając sosnowiec natężenie ruchu drastycznie spada
Ahhh to "DITROJT" Mętalność polaczków cebulaczków nie mamy tak dobrze jak inni to obrażajmy i naskakujmy na nich! zamiast dążyć by mieć tak samo dobrze

Danielek91, mieszkasz w Sosnowcu i próbujesz się usprawiedliwić?

@Danielek91
Za "polaczków" w ryj powinieneś wyłapać cyganie.
Za "polaczków" w ryj powinieneś wyłapać cyganie.
Nie ma co odpowiadać na zaczepki takich kretynów. Robią mojemu miastu reklamę i to darmową, więc spoko
Nie chcecie mi może umyć auta albo mieszkania posprzątać?

do gimbazy niedouczonej : jeśli już zapamiętałeś cytat z klasyka to warto by było wiedzieć co tenże Mikołaj Rej napisał
pl.wikiquote.org/wiki/A_niechaj_narodowie_w%C5%BCdy_postronni_znaj%C4%85
Wstyd że "internetowi patrioci" swojego języka nie znają
pl.wikiquote.org/wiki/A_niechaj_narodowie_w%C5%BCdy_postronni_znaj%C4%85
Wstyd że "internetowi patrioci" swojego języka nie znają
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie