podpis użytkownika
Dupa cyckiZa "polaczków" w ryj powinieneś wyłapać cyganie.

[...] Mętalność polaczków cebulaczków nie mamy tak dobrze jak inni to obrażajmy i naskakujmy na nich! zamiast dążyć by mieć tak samo dobrze
![]()
Kuwa kolejny z🤬b który wyjechał za granice do mamusi i uważa się za Nerona.Dla ciebie ja i reszta społeczności sadola jesteśmy POLAKAMI,dla takich wpadek jak ty za napisanie "polaczki cebulaczki" powinna moderacja dawać blokade na internet i wysyłać do czarnobyla by takie z🤬by się nie rozmnażały

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
hahahaahahah. Sosnowiec "miasto biedy i patologii" tak się składa że wielu bogatych ludzi na co dzień pracujących w Katowicach (lekarze,biznesmeni,ekonomiści) budują domy właśnie w Sosnowcu;) codziennie rano gdy jadą na 8 do pracy (nie jak @theormore na 6 rano na portiernię czy magazyn) korkują całą s86 w kierunku katowic. Analogicznie korkują również s86 w godzinach 15-16
wracając zadowoleni do domu w sosnowcu
mijając sosnowiec natężenie ruchu drastycznie spada
Ahhh to "DITROJT" Mętalność polaczków cebulaczków nie mamy tak dobrze jak inni to obrażajmy i naskakujmy na nich! zamiast dążyć by mieć tak samo dobrze
![]()
Ściemie jebiesz jak c🤬j, rozgryzłem cie szybciej niż myślałem. O jakich drogach mówisz? Przecież do sosnowca wszystkie są pozamykane

pl.wikiquote.org/wiki/A_niechaj_narodowie_w%C5%BCdy_postronni_znaj%C4%85
Wstyd że "internetowi patrioci" swojego języka nie znają