Wiecie w czym człowiek jest lepszy od boga?
Człowiek jest.
-Ernest Hemingway
Człowiek jest.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Teraz, to już rozmowy ne temat tych wyimaginowanych bogów zaczynaja mnie nudzić. Za stary jestem, żeby sie pierdołami zajmowac.

danilo napisał/a:
Teraz, to już rozmowy ne temat tych wyimaginowanych bogów zaczynaja mnie nudzić. Za stary jestem, żeby sie pierdołami zajmowac.
![]()
Oj tam nie p🤬l

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Abraxus napisał/a:
Oj tam nie p🤬lzobaczysz jaka sraka poleci z szitstormu wyznawców kanibali boga zombie, którego kapłani jebią dzieci po zakrystiach.
Rozumiem mówisz z własnego doświadczenia? Piwo na pocieszenie dla księdza

Jak 3 dniowy weekend ?
W niedzielę modlą się Żydzi i Muslimy, w sobotę Chrześcijanie i Muslimy z kolei piątek należy do Chrześcijan i Żydów.
Cały czas zap🤬l.
W niedzielę modlą się Żydzi i Muslimy, w sobotę Chrześcijanie i Muslimy z kolei piątek należy do Chrześcijan i Żydów.
Cały czas zap🤬l.
Gościu jak wstawiasz screeny z kwejka lub innego gówna to chociaż byś się zastanowił kim jest a raczej był ten człowiek w tym monologu wygłosił, bo twoje "dopowiedzenie" nawet nie dorasta do pięt temu co wygłoszono chwilę wcześniej lub później.
podpis użytkownika
Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.
Niech mu słońce ciepłym będzie.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Ja mam grafik 4/3 to musi byc cos w tym
podpis użytkownika
Bądź zmianą którą chcesz ujrzeć we wszechświecie ^^
Ludzie źle interpretują religie,które w zasadzie mówią o tym samym.O poczuciu spełnienia i radości z samego życia.Po prostu w tamtych czasach kołcze na swój sposób tłumaczyli to wszystko a niektórzy wpadli na pomysł,żeby sobie na tym zarobić i zaczęli robić zakazy,zbierać datki i zabijać aby podnieść swoje niskie ego.
Polecam książki potęga teraźniejszości i inteligencja emocjonalna.
Polecam książki potęga teraźniejszości i inteligencja emocjonalna.
Żydzi z was się śmieją bo wieżą w swojego boga , bo maja większą inteligentni od was i maja wszystko czego chcą . A wy nie macie nic bo wierzycie w dinozaury a no tak one istniały bo tak nam tv powiedzieli i w szkołach ,bzdura . Niech ktoś mi napisze że badał szczątki tych zwierząt albo chociaż poda nazwę muzeum gdzie są "autentyczne" szczątki .
podpis użytkownika
P🤬lnij w stół a tępe nożyce się odezwą
jesteś bogiem, wytłumacz to sobie, sobie
George Carlin, jasno i krótko wytłumaczył wiele rzeczy, np. 20 przykazań, wielki gościu, szkoda że już nie żyje piwo, zawsze będę go miło wspominał
sory, 10 przykazań
George Carlin, jasno i krótko wytłumaczył wiele rzeczy, np. 20 przykazań, wielki gościu, szkoda że już nie żyje piwo, zawsze będę go miło wspominał
sory, 10 przykazań

MisticEyeJejeje napisał/a:
A wy nie macie nic bo wierzycie w dinozaury a no tak one istniały bo tak nam tv powiedzieli i w szkołach ,bzdura . Niech ktoś mi napisze że badał szczątki tych zwierząt albo chociaż poda nazwę muzeum gdzie są "autentyczne" szczątki .
Za to na istnienie Boga jest tyyyyle namacalnych dowodów

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.