📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Pocieszające jest, że do setki ma lepszy wynik niż Ferrari. Do setki na wadze.
maniekboy napisał/a:
PS. jakby sie jakis ogarniety facet przy niej zakrecil i by sprawil, ze straciłaby te kg, to wygladałaby na serio spoko.
Maniuś, Maniuś... Taki stary, a w jednorożce wierzy... Wiesz co się zwykle dzieje w babskim parniku, kiedy ogarnięty gość weźmie ją pod skrzydła i doprowadzi do porządnego stanu?
Zwykle zaczyna się tyrada "jak on mnie chciał, kiedy byłam zapuszczona, to teraz, kiedy wyglądam o wiele lepiej na pewno jakiś lepszy zwróci na mnie uwagę". Z kobiecym pasywem "hipergamia" niewielu wygrało.
I co? Chciałbyś stracić kawałek swojego życia, żeby takiej pomóc, a potem skończyć jako frajer, bo "ona jest hot i zasługuje na kogoś lepszego"?
mnie to zawsze zastanawiało po co one cos takiego robia.
Najlepszy jest motyw jak to oszukują same siebie przy innych, spróbuj kiedys powiedziec cos o ciezkiej nadwadze w towarzystwie i przy takiej osobie odrazu uslyszysz ze "ja sie czuje dobrze w swoim ciele" a na fb zdjecia samego ryja zeby tylko ciala nie bylo widac ...
Jednym slowem tragedia, samo sie nic nie dzieje
Najlepszy jest motyw jak to oszukują same siebie przy innych, spróbuj kiedys powiedziec cos o ciezkiej nadwadze w towarzystwie i przy takiej osobie odrazu uslyszysz ze "ja sie czuje dobrze w swoim ciele" a na fb zdjecia samego ryja zeby tylko ciala nie bylo widac ...
Jednym slowem tragedia, samo sie nic nie dzieje

Sukkub_ napisał/a:
Biedny facet, nie ma szczęścia
![]()
Hue hue hue.

kzf napisał/a:
Maniuś, Maniuś... Taki stary, a w jednorożce wierzy... Wiesz co się zwykle dzieje w babskim parniku, kiedy ogarnięty gość weźmie ją pod skrzydła i doprowadzi do porządnego stanu?
Zwykle zaczyna się tyrada "jak on mnie chciał, kiedy byłam zapuszczona, to teraz, kiedy wyglądam o wiele lepiej na pewno jakiś lepszy zwróci na mnie uwagę". Z kobiecym pasywem "hipergamia" niewielu wygrało.
I co? Chciałbyś stracić kawałek swojego życia, żeby takiej pomóc, a potem skończyć jako frajer, bo "ona jest hot i zasługuje na kogoś lepszego"?
W sedno dobrodzieju:) Dlatego ja swojej do niczego nie zmuszam. Chce to je, chce to śpi, nie chce to nie żre...wolna wola. Zacznie się odchudzać - po 3 dniach przestanie, chce przytyć - po 3 dniach "jaka ja jestem tłusta!!!"... Ten gatunek sam się unicestwi. Chaos i jeszcze raz chaos. Najlepiej nie ingerować, same się wyniszczą.
Te grube są najlepsze do anala. Wchodzisz w taką jak w masełko, a one nie grymaszą. Rżnięcie c🤬y jest trudniejsze bo udziska przeszkadzają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie