podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Chłopaki to nie, że chcę pisać, że ,,kto wybrzydza ten nie r🤬a'', ale gdyby tak popatrzeć na tą sprawę czysto biologicznie (tematem moich rozważań nie będzie strona estetyczna, itp. więc proszę się nie rozpędzać), to w przyrodzie jest tak, że samiec alfa czy tam dobry samiec zdolny do rozrodu to samiec, który jest w stanie zapłodnić każdą samicę. Przekładając to na ludzi to facet, który jest wybredny ponad pewną miarę jest mniej męski/samczy. Nie mówię żeby r🤬ać maciory po 200 kg, ale kurde jeśli testosteron w Tobie buzuje i widzisz zadbaną babkę, która no nie wiem, nie śmierdzi, jest ładnie ubrana i celulit jej się nie wylewa to kurde k🤬s sam dyga. Nie ujmuje nikomu człowieczeństwa i inteligencji, ale jeśli widzisz atrakcyjną młodą babkę i masz wysoki testo, to bez względu czy waży ona 45 czy 100 kg to chcesz zamoczyć w niej kapucyna. Nigdy nie zrozumiem tych co wybrzydzają ponad pewną miarę. Upodobniacie się do lasek, którym nic nie pasuje i nie żebym mówił, że zachowujecie się jaki c🤬y
Chociaż może
![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Zdjęcie w ogłoszeniu:
![]()
Stan faktyczny:
![]()
Pokaz swoja fotke.
Ocenimy twoje boskie oblicze.
Laska postąpiła mega c🤬jowo, ale to nie powod, by gardzić człowiekiem tylko dlatego, ze jest ulany.
PS. jakby sie jakis ogarniety facet przy niej zakrecil i by sprawil, ze straciłaby te kg, to wygladałaby na serio spoko.
Jest mloda, wiec i skora jest elastyczna, a ty sam pewnie bys wtedy walil kapucyna pod jej zdjecia w stroju kąpielowym.
I popracuj nad interpunkcją.
Chłopaki to nie, że chcę pisać, że ,,kto wybrzydza ten nie r🤬a'', ale gdyby tak popatrzeć na tą sprawę czysto biologicznie (tematem moich rozważań nie będzie strona estetyczna, itp. więc proszę się nie rozpędzać), to w przyrodzie jest tak, że samiec alfa czy tam dobry samiec zdolny do rozrodu to samiec, który jest w stanie zapłodnić każdą samicę. Przekładając to na ludzi to facet, który jest wybredny ponad pewną miarę jest mniej męski/samczy. Nie mówię żeby r🤬ać maciory po 200 kg, ale kurde jeśli testosteron w Tobie buzuje i widzisz zadbaną babkę, która no nie wiem, nie śmierdzi, jest ładnie ubrana i celulit jej się nie wylewa to kurde k🤬s sam dyga. Nie ujmuje nikomu człowieczeństwa i inteligencji, ale jeśli widzisz atrakcyjną młodą babkę i masz wysoki testo, to bez względu czy waży ona 45 czy 100 kg to chcesz zamoczyć w niej kapucyna. Nigdy nie zrozumiem tych co wybrzydzają ponad pewną miarę. Upodobniacie się do lasek, którym nic nie pasuje i nie żebym mówił, że zachowujecie się jaki c🤬y
Chociaż może
![]()