Jeden z portali robił reportaż o licealistach, którzy napisali maturę z języka ojczystego.
Jedno ze zdjęć:
Nadal nic? Patrzcie na kieszeń drugiego z prawej.
Rośnie celebryta.
źródło:
tnij.org/gazetapomorska
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden browar na sześć osób? Słaba ta dzisiejsza młodzież.
konto usunięte
2013-05-09, 12:33
draaamaat boże dzwońcie na policję, przestępstwo!
Ale brzydkie licealistki! Jak mogli robić zdjęcia komuś z tak niewyjściową facjatą!
na wiocha by to wyśmiali i zminusowali tutaj jest więcej gimbusów podnieconych jednym piwem
Te ich panny to powinny zatachać pyski do jakiegoś chirurga albo coś
Poza tym, teraz to już gimbusy mają matury? Ominęło mnie coś? Te stwory na fotce nie wyglądają mi na kończących szkołę średnią.
konto usunięte
2013-05-09, 14:47
Paaanie... jeden browar walniesz.... cały dzień nieprzytomny leżysz
konto usunięte
konto usunięte
Musiał się odstresować, jak każdy maturzysta chyba
Piwa nie będzie. Wyjazd na kwejka z tym.
Powiedzcie mi, o co chodzi, kto dał piwa by weszło to na główną? Gość ma piwo w kieszeni i co dalej? Rozumiem, że autor jest tą osobą, niedługo założy vloga i będzie tutaj wrzucał swoje przemyślenia o tym, jak nas politycy oszukują i paliwo takie drogie...
konto usunięte
2013-05-09, 14:51
konto usunięte
2013-05-09, 14:53
Ja po każdej maturze piłem