👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to jaki
[ Dodano: 2025-05-20, 01:58 ]
Przecież to jakiś losowy dziad przebrany za papieża
[ Dodano: 2025-05-20, 01:58 ]

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
M883 napisał/a:

Jasio napisał/a:
Dziewczyna prima sort ! Ksieżulo wie co robi....
i w dodatku pełnoletnia

Jasio napisał/a:
Dziewczyna prima sort ! Ksieżulo wie co robi....
Idealna na zaciążenie tam według prawa ksiądz nie może płacić alimentów to sobie pozwalają na więcej.
Ah ten papież, taki rozrywkowy? Nic dziwnego że go wybrali, pewnie ma układy wśród burdeli to w watykanie będą imprezy jak nigdy dotąd, może przynajmniej przestaną dzieci gw🤬cić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie