Zaj🤬i białego człowieka, nikt nie rozglaśnia. Gdyby uj🤬i czarną małpę to białe suki znowu by klękały do pały. Przykra sytuacja na świecie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
2 skrajnie różne przypadki. BLM to narzucanie ideologii (czarnej supremacji). Białoruś to wykorzystanie niepokojów do zamontowania sprzedawczyków (najprawdopodobniej służącym zachodnim korporacjom).
Dziki trener to debil i antyszczepionkowiec, średnio mnie interesuje co wgl typ ma do powiedzenia
.. dokąd zmierzasz strono o mrocznej, dobrej i bawiącej przeszłości...
Jak to jest, że taka logika, takie myślenie, normalne, racjonalne, oczywiste, jest tak bardzo rzadkie w dzisiejszych czasach i tak bardzo mało ludzi może się z nim utożsamiać? A za to jest tyle idiotyzmu, debilizmu, pseudo poprawności politycznej, wykorzystywanej do osiągania swoich prywatnych, osobistych celów związanych z popularnością, Zmierzamy po równi pochylej do upadku, a jebnie to z takim hukiem, że będzie słychać po za układem słonecznym.
MofC napisał/a:
Dziki trener to debil i antyszczepionkowiec, średnio mnie interesuje co wgl typ ma do powiedzenia
Własnie po komentarzach takich debili jak ty jeszcze bardziej cenie jego wypowiedzi.
Dziki jak zawsze sedno a gamonie, ktorzy go ponizaja nie maja bladego pojecia o nim. Tak sie sklada ze dwa razy w tygodniu slucham jego wykladow i jestmega inteligentnym facetem. Skonczyl studia z zakresu genetyki, biologii, dietetyki itp. Kiedy zaczyna opowiadac na temat hormonow, treningow itd to czlowiekowi szczeka opada jak wielka wiedze posiada. Sadolowe barany i ignoranci. Widac ze wiekszosc to pryszczate suchoklatesowe prawiczki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie