Zaj🤬i białego człowieka, nikt nie rozglaśnia. Gdyby uj🤬i czarną małpę to białe suki znowu by klękały do pały. Przykra sytuacja na świecie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
🔥
Ekspresowy rozładunek ..
- teraz popularne
🔥
Ciemny rozum ....
- teraz popularne
A ten sebix to nie jakiś tik toker? Gdzieś ten dziób widziałem!
Ten "sebix" ma więcej oleju w głowie niż roczne zużycie w McDonald na przesolone frytki z gumy.
To, że ten gość jest autorytetem wielu ludzi pokazuje, że internet jest dla ludzi myślących i nie każdy powinien mieć do niego dostęp
Barnellini napisał/a:
To, że ten gość jest autorytetem wielu ludzi pokazuje, że internet jest dla ludzi myślących i nie każdy powinien mieć do niego dostęp
Tu nie chodzi o autorytet... Na pewno nie jest moim. Ma zasięgi i gada czasem na konkretne tematy to co myśli większość normalnych osób, przez co udostępnienie jego filmu jest łatwiejsze niż tłumaczenie każdemu z osobna co i jak. Myślę, że rozumiesz o co chodzi.
Tutaj mówi w podobnym tonie o Igorze Stachowiaku ale przekaz ten sam.
Widać, że ten pedzio ma wykształcenie podstawowe nie pełne i ma problemy z małym siurkiem.
Bonifacy69 napisał/a:
#protesty #2020 dzikitrener
Ktoś tu powinien za tagi kilka butów na mordę wyłapać, weź to później znajdź
pajdaq napisał/a:
Widać, że ten pedzio ma wykształcenie podstawowe nie pełne i ma problemy z małym siurkiem.
niepełne*
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie