📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
🔥
Ekspresowy rozładunek ..
- teraz popularne
🔥
Ciemny rozum ....
- teraz popularne
Oni w tej Ameryce mają nawierzchnie gorszej jakości czy opony gorsze niż w Europie. Łatwo tam samochody wpadają w poślizg, wczoraj tak majtnąłem kierownicą przy 140 bo gość leciał na czołówkę i trzymał się drogi jak cygan zasiłku a to stary citroen C5 na Dębicach frigo
Kolysany_w_betoniarce napisał/a:
Oni w tej Ameryce mają nawierzchnie gorszej jakości czy opony gorsze niż w Europie. Łatwo tam samochody wpadają w poślizg, wczoraj tak majtnąłem kierownicą przy 140 bo gość leciał na czołówkę i trzymał się drogi jak cygan zasiłku a to stary citroen C5 na Dębicach frigo
Potwierdzam, byłem tym citroenem
Co to za model samochodu? Na kierownicy znaczek jakieś kombinerki czy co?
cesarz1982 napisał/a:
Co to za model samochodu? Na kierownicy znaczek jakieś kombinerki czy co?
Poznaje logo kiedyś jak grałem w need for speeda underground to mi jeden model auta sie podobał że aż sprawdziłem na necie i dzięki temu do dziś pamiętam
To jest młodszy brat firmy honda dokładnie mówiąc Acura
pl.wikipedia.org/wiki/Acura
Jaki to model auta nie wiem ale na bank od Acura
Acura to bardziej luksusowa wersja Hondy, tak jak Lexus to premium wersja Toyoty.
DrewDiaz napisał/a:
Acura to bardziej luksusowa wersja Hondy, tak jak Lexus to premium wersja Toyoty.
To wersja Hondy na rynek USA czyli bardziej budżetowa niż europejska. Coś jak tani Scion frs przy Toyota GT 86/Subaru Brz. Nie wprowadzaj ludzi w błąd brakiem podstawowej wiedzy motoryzacyjnej 🙃
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie