Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
grigori985 2013-12-31, 18:04
a mój pies to p🤬li śpi i w h🤬ju wszystko ma

podpis użytkownika

Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!
Zgłoś
Bankracy 2013-12-31, 18:05 10
weź sp🤬alaj, z tego co zauwazylem to tylko jorkopodobnegowno sie boi
Zgłoś
Magik2501 2013-12-31, 18:46 4
Takie obrazki zachęcają mnie tylko, żeby wyp🤬olić kilogramy pirotechniki w powietrze

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
S................z 2013-12-31, 19:05
Magik lepiej gdzieś skocz sylwester w końcu
Zgłoś
Matuus 2013-12-31, 21:32 56
Miałem jakieś 13 lat gdy zdałem sobie sprawę, że lepiej pozwolić innym wyp🤬alać kasę w niebo czy huk, niż samemu to robić. Pozdro, głupki
Zgłoś
gonzales1988 2013-12-31, 21:47 1
Śmieszą mnie akcje typu nie strzelaj w sylwestra. Gdyby to miało przeszkadzać zwierzętom to wszystkie miały by poważne problemy, ogromną traumę. A jakoś przez cały rok widać ujarane kundle, którym nic nie jest.
Zgłoś
KaeReS 2013-12-31, 22:22 5
Sadistic już dawno zszedł na psy, prawdziwych sadystów już tu nie ma. Tylko skomlenie i p🤬lenie jacy to wszyscy biedni!!!!
Zgłoś
Perturbator 2014-01-01, 0:58 6
Sprzątaj kupy po swoim psie, a później się odzywaj.
Zgłoś
adex69 2014-01-01, 1:45 3
Ja to p🤬le i zawsze sobie postrzelam w sylwestra. K🤬a grinpis p🤬lone na sadolu chce coś przekazać, niedługo Amnesty International tu przyjdzie i będzie p🤬lić o tolerancji dla terrorystów, gejów , lesb, aborcji i innych wynaturzeń.
Zgłoś
d................i 2014-01-01, 3:05 4
murzyńska pała głęboko ci w dupę, od tego jest sylwek żeby puszczać petardy
Zgłoś
p................c 2014-01-01, 4:17 5
@matuss za avek I love islam murzyński c🤬j w dupe
Zgłoś
N................n 2014-01-01, 4:58 4
Są już p🤬dy, jest gibaza, jeszcze k🤬a feministek brakuje na tym j🤬ym sadolu
Zgłoś
KhazAkar 2014-01-01, 12:02 1
Neonon,jest jedna,ale się nie pokazuje(pokazała się w jednym temacie,jak gadali o obciąganiu itp. w komentarzach,nick na R)
Teraz brakuje tylko k🤬a Tuska i reszty komuszego ścierwa

podpis użytkownika

Liberate tute me ex infernis...
Podpis w formie obrazka
Zgłoś
lisek911 2014-01-01, 15:00 1
Mnie to jebie czy strzelają czy nie, ale i tak będą strzelać, więc nie wiem co to za problem dla właścicieli schować swoje psy na ten krótki czas do domu, gdzie jest o wiele ciszej i spokojniej. A już najbardziej dobiła mnie jakaś stara k🤬a wczoraj, która wybrała się koło północy na spacer ze swoim wilczurem.. No k🤬a, teraz pewnie będzie p🤬lić, że jej pies wykitował.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie