Kota jak i psa najlepiej wrzucać do wody w worku.
Rozróżniamy wtedy dwa style pływackie z obciazeniem i bez. Bez obciązenia jest bardziej widowiskowy (zalezy od wielkości worka), a z obciązeniem jest bardziej humanitarny.
Rozróżniamy wtedy dwa style pływackie z obciazeniem i bez. Bez obciązenia jest bardziej widowiskowy (zalezy od wielkości worka), a z obciązeniem jest bardziej humanitarny.

@up No to wskakuj do wora i jeb do jeziora. Jacy rodzice musieli być p🤬lnięci, żeby takiego downa nie wyskrobać to nie wiem .

wujekslepy napisał/a:
@up No to wskakuj do wora i jeb do jeziora. Jacy rodzice musieli być p🤬lnięci, żeby takiego downa nie wyskrobać to nie wiem .
Nie umiesz czytać dzbanie. Mowa o zawodach dla pchlarzy i sierściuchów. Co do twoich rodziców to sie nie mieszam czy cie skrobali czy nie.

wujekslepy napisał/a:
Jacy rodzice musieli być pie**olnięci, żeby takiego downa nie wyskrobać to nie wiem .
Nie porównuj jego rodziców do swoich.

@up. Moi byli normalni. Nie uczyli mnie wrzucać zwierząt do worka z cegłami i topić w jeziorze, a jego byli tacy p🤬lnięci, że nazywali to zawodami.

wujekslepy napisał/a:
@up. Moi byli normalni. Nie uczyli mnie wrzucać zwierząt do worka z cegłami i topić w jeziorze, a jego byli tacy p🤬lnięci, że nazywali to zawodami.
A z czego to wydedukowałeś? Dodatkowo gdzie mistrzuniu wyczytałeś ze sam tak robiłem?

Jeśli chodzi o psy to najlepiej smalec wytopić, a nie do wody wrzucać
Bardzo przykry filmik, nie sprawiło mi radości oglądanie go.
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
podpis użytkownika
Nieproporcjonalnie wieleRzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają

kotka_w_piwnicy napisał/a:
Bardzo przykry filmik, nie sprawiło mi radości oglądanie go.
To może zmień nick na "kotka_w_basenie"?

Już się zbiegli poligon6 i C🤬j Wielki, psa utopić, na szmalec go, a po cichaczu jak nikt nie widzi to psa w dupala zapinają
a tfu!!!

alexandrus napisał/a:
Już się zbiegli poligon6 i C🤬j Wielki, psa utopić, na szmalec go, a po cichaczu jak nikt nie widzi to psa w dupala zapinają a tfu!!!
To ty nie wiesz że tylko "admin r🤬a psa jak sra"?